Πολιτική

Οικονόμου για δηλώσεις Τσίπρα για τον τουρισμό: Έσπασε σήμερα κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας

Οικονόμου για δηλώσεις Τσίπρα για τον τουρισμό: Έσπασε σήμερα κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οικονόμου για δηλώσεις Τσίπρα για τον τουρισμό: Απάντηση σε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους του τουρισμού και επισιτισμού έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Απάντηση σε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους του τουρισμού και επισιτισμού έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Οικονόμου μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας έσπασε σήμερα κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο κ. Τσίπρας έσπασε σήμερα κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας. Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του, το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο: ως αποτέλεσμα της συστηματικής μας προσπάθειας για τη μείωση της ανεργίας, σήμερα η προσφορά θέσεων εργασίας είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση σε αρκετούς δυναμικούς κλάδους της οικονομίας μας. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν δουλειές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους. Έχουμε ακόμη βέβαια πολλή δουλειά μπροστά μας για να μειώσουμε την ανεργία και να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες ακόμα περισσότερο.

Προσπαθούμε συνεχώς με σχέδιο και επιμονή, όπως και για την απαρέγκλιτη τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, όπου έχουν γίνει σημαντικά βήματα και θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Παράλληλα έχουμε αυξήσει σημαντικά τον βασικό μισθό, θεσμοθετήσαμε μέτρα εξισορροπησης της επαγγελματικης με την οικογενειακή ζωή και είμαστε βέβαιοι ότι οι μισθοί θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, ώστε να έχουν όλοι μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέρισμα ανάπτυξης. Καμιά σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε φιλεργατικοί στην πράξη και όχι στη θεωρία όπως ο κ. Τσίπρας.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Για «τρομακτική έλλειψη» εργατικού δυναμικού στον τουρισμό και σε όλους τους κλάδους, καθώς «τα τελευταία τρία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια πλήρης ασυδοσία στο εργασιακό τοπίο», μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντησή του με την Ομοσπονδία Τουρισμού-Επισιτισμού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι απαιτούνται συγκεκριμένες πολιτικές «που θα ξανακάνουν ελκυστική την εργασία αλλά και θα διαμορφώνουν πλαίσιο αξιοπρεπούς εργασίας και δυνατότητας διαβίωσης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments