Focus

Η Britney Spears αγοράζει το Calabasas Estate για 11,8 εκατομμύρια δολάρια

Η Britney Spears αγοράζει το Calabasas Estate για 11,8 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue- E! Online- Geo.tv

Η μετακόμιση της ποπ σταρ στην έπαυλη σε στυλ Τοσκάνης έρχεται μετά τον γάμο της με τον personal trainer και μοντέλο Sam Asghari.

Ένας νέος γάμος σημαίνει μια νέα περιουσία – ειδικά όταν είσαι η Britney Spears. Η ποπ σταρ, που παντρεύτηκε τον Sam Asghari την περασμένη εβδομάδα, αγόρασε ένα σπίτι με επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια για 11,8 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το TMZ. Βρίσκεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες στο προάστιο Calabasas, το σπίτι βρίσκεται σε 1,6 στρέμματα σε μια περιφραγμένη κοινότητα.

Το φουαγιέ, είναι τυλιγμένο σε σκαλιστή πέτρα Carbrera

Η ασφάλεια είναι σίγουρα το κύρο μελημά για την Spears και το νέο της σπίτι βρίσκεται σε μια γειτονιά με διπλή πύλη και διαθέτει σύστημα ασφαλείας. Η Kourtney Kardashian, ο Travis Barker και άλλοι σταρ ζουν επίσης κοντά της. Το φουαγιέ, είναι τυλιγμένο σε σκαλιστή πέτρα Carbrera. Στο εσωτερικό, το σπίτι διαθέτει πολλές ανέσεις, όπως ένα θέατρο Dolby Surround Sound 10 θέσεων που διαθέτει τοίχους καλυμμένους με πολυτελείς χειροποίητες ταπετσαρίες.

Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει τζάκι και καθιστικό, καθώς και δωμάτιο-ντουλάπες και πολυτελές ντους με διπλή είσοδο. Το σπίτι διαθέτει επίσης μια κάβα, wet bar, πολλαπλούς σταθμούς προετοιμασίας μαγειρικής και κουζίνα γκουρμέ σεφ με μπαρ για πρωινό.

Η πισίνα που μοιάζει με θέρετρο διαθέτει ψηφιδωτά πλακάκια και πολλούς καταρράκτες, έτσι ώστε οι νεόνυμφοι να μπορούν να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο μήνα του μέλιτος από τη δική τους αυλή. Οι υπαίθριες ανέσεις περιλαμβάνουν επίσης ένα τζακούζι, ένα καλυμμένο αίθριο που θερμαίνεται, καθώς και μια μεγάλη εξωτερική κουζίνα. Τέλος, υπάρχει ένας αξιολάτρευτος ξενώνας για να μπορεί το ζευγάρι να φιλοξενεί άνετα φίλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments