Focus

Η Kristen Wiig αγοράζει σπίτι γεωργιανού στιλ στην Πασαντίνα για 4,9 εκατομμύρια δολάρια

Η Kristen Wiig αγοράζει σπίτι γεωργιανού στιλ στην Πασαντίνα για 4,9 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: DIRT- HawtCelebs

Η Kristen Wiig αντάλλαξε μια ιστορική κατοικία με μια άλλη

Η ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και παραγωγός Kristen Wiig αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτήμα γεωργιανού στιλ που βρίσκεται λίγα μόλις τετράγωνα από το πρώην σπίτι της στην Πασαντίνα – Case Study House #10 – το οποίο πούλησε πρόσφατα στη συνάδελφό  ηθοποιό Lily Collins. Η Wiig, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια επερχόμενη κωμική σειρά σε σενάριο της Apple με τίτλο Mrs. American Pie, πλήρωσε 4,9 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Dirt, το νέο σπίτι του αστεριού του Saturday Night Live χτίστηκε αρχικά το 1930 και του δόθηκε μια σύγχρονη ανακαίνιση από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Kevin Oreck και την interior designer Deborah Rhein. Το νέο ακίνητο του Wiig βρίσκεται σε έναν γραφικό δρόμο σε μια περιζήτητη γειτονιά όπου αξιόλογοι κάτοικοι περιλαμβάνουν τους Meryl Streep, Grimes και Oscar De La Hoya.

Η διώροφη κατασκευή από κόκκινο τούβλο τονίζεται από μεγάλα παράθυρα με μαύρα παραθυρόφυλλα και μια όμορφη πράσινη πόρτα. Τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια αποτελούν το σπίτι των 4.000 τετραγωνικών μέτρων

Το φυσικό φως γεμίζει το εσωτερικό από έναν αυτοματοποιημένο φεγγίτη, συνοδευόμενο από γαλλικές πόρτες. Η ανανεωμένη γκουρμέ κουζίνα είναι εξοπλισμένη με μια σειρά La Cornue με συσκευές κορυφαίας κατηγορίας, ιδανικές για μαγειρική. Ένα επίσημο σαλόνι περιλαμβάνει τζάκι με πλακάκια και προσαρμοσμένα ράφια από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Το σπίτι έχειδάπεδα από μασίφ ξύλο, φωτιστικά επώνυμων σχεδιαστών και παράθυρα και πόρτες με ατσάλι. Η νέα πίσω αυλή του Wiig περιλαμβάνει αίθριο και ιδιωτικούς χώρους με γρασίδι που περιβάλλουν μια πισίνα με ράφι Baja και καμπάνα. Το σπίτι περιλαμβάνει επίσης ένα γκαράζ που έχει μετατραπεί σε αίθουσα τέχνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments