Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ξεκινάει τη δουλειά από την Αυστρία

Ολυμπιακός: Ξεκινάει τη δουλειά από την Αυστρία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Αναχώρησε σήμερα [22/6] το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του

Αναχώρησε σήμερα [22/6] το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, μιας και στα μέσα του επόμενου μήνα [19 ή 20 Ιουνίου] θα δώσει τον  πρώτο του αγώνα για τον β’ γύρο των προκριματικών του Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Η ομάδα του Πειραιά έχει προγραμματίσει έξι φιλικές αναμετρήσεις στην Αυστρία, με Ριντ (24/6 – 19:00), Φορτούνα Ντίσελντορφ (25/6 – 19:00), Κρακόβια (27/6 – 19:00), Σλάβια Πράγας (29/6 – 19:00), Αρμίνια Μπίλεφελντ και Σάλτσμπουργκ. Η επιστροφή της έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου, ενώ στις 9 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο αεροδρόμιο και τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League:

«Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα της χρονιάς, έχουμε έξι φιλικά παιχνίδια μπροστά μας για να προετοιμαστούμε σωστά. Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League και αυτό θέλουμε να πετύχουμε αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Μαροκινός φορ και συμπλήρωσε:

«Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας για να δέσουμε και σε έναν μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψα. Έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια στον Ολυμπιακό και ελπίζω και τα άλλα δύο να είναι το ίδιο χαρούμενα και με μεγαλύτερες επιτυχίες.»

“Ερυθρόλευκος” ο Αλίγιαγκιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο Ντένις Αλίγιαγκιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους «ερυθρόλευκους» και δεν απομένει παρά η επισημοποίηση της μεταγραφής, που θα είναι η πρώτη για τη θερινή περίοδο.

Πρόκειται  για Τσέχο επιθετικό (σέντερ φορ και ακραίος, βοσνιακής καταγωγής) της Σλάβια Πράγας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός σε μια άλλη ομάδα της πατρίδας του, στη Σλόβαν Λίμπερετς. w21-194328alaiagaga

Ο Αλίγιαγκιτς είναι διεθνής με την Κ19 της Τσεχίας, ενώ κλήθηκε και στην Κ21 (Ελπίδων). Ο παίκτης είχε συμβόλαιο με την Σλάβια έως το 2024, ενώ προορίζεται, αρχικώς, για τη Β΄ ομάδα του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως ο Ντιμπί Κεϊτά, που είχε έρθει στο λιμάνι τον Ιανουάριο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμος μετά την αποθεραπεία του και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στην Αυστρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments