Ελλάδα

Μενίδι: Δείτε τον 22χρονο που μαχαίρωσε Κινέζα για μία αλυσίδα [pics]

Μενίδι: Δείτε τον 22χρονο που μαχαίρωσε Κινέζα για μία αλυσίδα [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο 22χρονος προσποιήθηκε τον πελάτη και με την πρόφαση αγοράς ρούχου, προχώρησε στην επίθεση εναντίον της γυναίκας.

H Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 22χρονου που μαχαίρωσε στο στήθος 51χρονη Κινέζα μέσα στο κατάστημά της στο Μενίδι. Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής προχώρησε στη ταυτοποίηση του δράστη κυρίως μέσω του υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες που τον αναγνώρισαν. Παράλληλα, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο 22χρονος προσποιήθηκε τον πελάτη και με την πρόφαση αγοράς ρούχου, προχώρησε στην επίθεση εναντίον της γυναίκας.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης κατάφερε να μαχαιρώσει δύο φορές με μαχαίρι στο θώρακα την άτυχη γυναίκα, σε μια προσπάθεια να της αρπάξει αλυσίδα που φόραγε η τελευταία στο λαιμό της, ενώ σημαντικό στοιχείο στο δέσιμο της υπόθεσης, ήταν η εύρεση του αιχμηρού αντικειμένου κατά τη διάρκεια των ερευνών από τους έμπειρους αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που με συνοπτικές διαδικασίες σχημάτισαν δικογραφία, συνέλαβαν τον 22χρονο και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 27-5-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας σε βάρος 51χρονης αλλοδαπής, πράξεις που έλαβαν χώρα την 26-5-2022 σε κατάστημα στις Αχαρνές (σχετικό το από 28-5-2022 Δελτίο Τύπου) .

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ληστείας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πρόκειται για τον ΚΑΤΣΑΡΗ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Χριστίνας Μπασιλάρη, γεννηθέντα την 26-12-2000 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας, στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν, και στην περαιτέρω διερεύνηση έτερων αξιόποινων πράξεων όμοιας φύσης που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο και έχει γίνει αντιληπτός από τους κατά περίπτωση παθόντες ή αυτόπτες μάρτυρες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 6-7-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments