Ελλάδα

Βόλος: Συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς!

Βόλος: Συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Τρομερά πράγματα  συνέβησαν μέσα στο Τμήμα Τροχαίας του Βόλου, λίγη ώρα μετά από τη στιγμή που προσήχθη 39χρονος άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα μεθυσμένος και χωρίς άδεια οδήγησης. Αφού ο άνδρας οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Βόλου, και του ανακοινώθηκε πως πρόκειται να του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις, κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών, τους οποίους ξεκίνησε να σπρώχνει και να κλωτσάει.

Τρομερά πράγματα  συνέβησαν μέσα στο Τμήμα Τροχαίας του Βόλου, λίγη ώρα μετά από τη στιγμή που προσήχθη 39χρονος άνδρας. Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της 22ας Ιουνίου, όταν μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στον 39χρονο, εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσυκλέτα σε κατάσταση μέθης και μάλιστα χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώθηκε πως ένας άνδρας ηλικίας 39 ετών, οδηγούσε μοτοσικλέτα μεθυσμένος και χωρίς άδεια οδήγησης. Αφού ο άνδρας οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Βόλου, και του ανακοινώθηκε πως πρόκειται να του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις, κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών, τους οποίους ξεκίνησε να σπρώχνει και να κλωτσάει.

Αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο 39χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα και ενημερώθηκε ότι θα του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις και η μηχανή θα ακινητοποιηθεί. Ωστόσο τα όσα άκουσε φαίνεται πως τον ενόχλησαν και έτσι άρχισαν τα παρατράγουδα. Αρχικά κινήθηκε απειλητικά κατά των αστυνομικών και στη συνέχεια απώθησε με το χέρι τον έναν. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν εκείνος αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα.

Συνελήφθη ο 39χρονος

Μάλιστα σημειώνεται πως ο 39χρονος είχε στην κατοχή του αιχμηρό αντικείμενο με μήκος λάμας 9 εκατοστά και συνελήφθη για τα αδικήματα της «Βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων» και παράβασης της «Νομοθεσίας περί όπλων- κατοχή» .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Βραδινές ώρες της 22/06/2022 ημεδαπός 39 ετών, κατελήφθη από Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, Δ.Α.Τ. και σε κατάσταση μέθης, αφού προσήχθη στο Τ.Τ. Βόλου και ενημερώθηκε ότι θα του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις και η μηχανή θα ακινητοποιηθεί κινήθηκε απειλητικά κατά των Αστυνομικών απώθησε με το χέρι τον έναν και στη συνέχεια στην προσπάθεια τους να τον δεσμεύσουν αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα.

Ανωτέρω δράστης είχε στην κατοχή του έναν κόφτη (λεπίδι) με μήκος λάμας 9 cm, και συνελήφθη για τα αδικήματα «Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων» και «Νομοθεσία περί όπλων – κατοχή»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments