Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 222: Ο Ανέστης πιωμένος προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα της Ευτυχίας

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 222: Ο Ανέστης πιωμένος προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα της Ευτυχίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 222: Η Αρετή περιτριγυρίζει τον Στέφανο για να μάθει αν άλλαξε γνώμη για την μετανάστευσή του στην Ισπανία.

Η Αγγελική μαθαίνει για τον θάνατο της μητέρας της και όπως είναι φυσιολογικό ξεσπάει σε κλάματα. Η παιδοψυχολόγος τους συμβουλεύει να αφήσουν το παιδί να κλάψει και η Ιουλία είναι δίπλα της για να νοιώσει το παιδί ασφάλεια. Τώρα τον λόγο έχει η πρόνοια… Η Αντιγόνη ανησυχεί πραγματικά πάρα πολύ για το μέλλον του παιδιού…

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 222

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν προχωράει περισσότερο η σχέση της με τον Χρήστο, που δεν είναι καθόλου εκδηλωτικός. Ο Πότης τηλεφωνεί στην Αλκμήνη, που του λείπει, και εξομολογούνται ότι ο ένας σκεφτεται τον άλλο.Ο Ανέστης πιωμένος προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα της Ευτυχίας σε κατάσταση αμόκ. Η Ευτυχία οργισμένη ανοίγει την πόρτα κρατώντας μαχαίρι απειλητικά και τον διώχνει…Η Αρετή περιτριγυρίζει τον Στέφανο για να μάθει αν άλλαξε γνώμη για την μετανάστευσή του στην Ισπανία. Αργότερα ο Στέφανος συναντάει τυχαία την Μυρτάλη, της λέει ότι φεύγει για μεταπτυχιακό και πως είχε δίκιο σε όλα….

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments