Ελλάδα

Βόλος: Αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικο ζευγάρι – Χειροπέδες στον 50χρονο «ματάκια»

Βόλος: Αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικο ζευγάρι – Χειροπέδες στον 50χρονο «ματάκια»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τον σκύλο που είχε μαζί του. Σύμφωνα με όσα είδαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, κοιτάζοντας ένα ζευγαράκι 15χρονων παιδιών σε γειτονικό παγκάκι.

“Χειροπέδες” πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε άνδρα που αυνανιζόταν σε κοινή θέα, σε κεντρικό σημείο του Βόλου, παρακολουθώντας ανήλικα ζευγάρια. Ειδικότερα, συνελήφθη 50χρονος που το βράδυ της Πέμπτης, παρακολουθούσε ανήλικα ζευγάρια σε ρομαντικές στιγμές στο πάρκο Αναύρου. Ο άνδρας, που στο πάρκο βρισκόταν με το σκυλάκι του, έγινε αντιληπτός από τη Δημοτική Αστυνομία που έκανε περιπολία εκείνη τη στιγμή στο σημείο, ενώ μόλις αντιλήφθηκε το ότι τον είδαν, έφυγε βιαστικά, αφήνοντας πίσω ακόμη και τον σκύλο του!

Άμεσα η Δημοτική Αστυνομία ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά αναζητώντας τον 50χρονο, καθώς πίστευαν ότι θα επιστρέψει στον τόπο του “εγκλήματος” για να πάρει τον σκύλο του. Λίγα λεπτά αργότερα  ο άνδρας συνελήφθη, μιας και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments