Trash

Κιάρα Φεράνι: Ακόμα μία προκλητική εμφάνιση έκανε στο Instagram

Κιάρα Φεράνι: Ακόμα μία προκλητική εμφάνιση έκανε στο Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: SPYit

Κιάρα Φεράνι: Αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια

Η δημοφιλής Ιταλίδα influencer το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται όλο και πιο καυτή σε φωτογραφίες της στο instagram. Αυτή τη φορά, η Κιάρα Φεράνι επέλεξε ένα ασημένιο κορμάκι γεμάτο στρας και κρόσια και κάτω από αυτό, ένα αντίστοιχο παντελόνι, το οποίο μάλιστα, αφήνει εκτεθειμένα τα οπισθιά της.

Η ίδια φωτογραφήθηκε με αυτό στα σκαλιά του σπιτιού της και φρόντισε να δείξει στο κοινό της το νέο της σύνολο που κυκλοφόρησε σε δημόσους χώρους.

«Γυρνάω την πλάτη μου στους haters», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους ακόλουθούς της να της αφήνουν σχόλια, συμβουλεύοντάς την να μην δίνει σημασία σε κανέναν.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, τα likes πλησιάζουν τις 800.000 μέσα σε λίγες μόνο ώρες

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Σημειώνεται πως η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού “Forbes” με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις “Κορυφαίες Influencers Μόδας”, ενώ το το blog (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments