Trash

Survivor spoiler 25/6: Οι πρώτοι υποψήφιοι και ο παίκτης που παίρνει την νίκη

Survivor spoiler 25/6: Οι πρώτοι υποψήφιοι και ο παίκτης που παίρνει την νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 25/6: Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος

Έφτασε και η τελευταία εβδομάδα του Survivor για τους έξι φιναλίστ που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο και μέχρι την άλλη Κυριακή θα έχουμε μάθει τους τέσσερις που θα πάνε στον μεγάλο ημιτελικό.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, ώστε να μείνουν ώστε να μείνει η τελική τετράδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Survivor μέχρι και τον τελικό θα είναι το εξής:

Κυριακή: 1η ατομική ασυλία – ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου Δευτέρα: 2η ατομική ασυλία – ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου – ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού Τρίτη: Ανακοίνωση αποχώρησης Τετάρτη: 1η ατομική ασυλία – ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου Πέμπτη: 2η ατομική ασυλία – ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου – ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού Κυριακή: Ανακοίνωση αποχώρησης. Δευτέρα: Εναρξη ψηφοφορίας για πρόκριση ενός παίκτη από τους 4 φιναλίστ στον τελικό και αποχώρησης του 4ου. Τρίτη – Ημιτελικός: Ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό κι εκείνου που αποχωρεί και νέα ψηφοφορία μεταξύ 2ου και 3ου για τη δεύτερη θέση στον τελικό. Τετάρτη: Τελικός – Ψηφοφορία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία

Όπως αναφέραμε, την Κυριακή (26/6) θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Εκείνος που θα την κερδίσει θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής από την ημέρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό, έχει κερδίσει τις ατομικές ασυλίες…φθάνει ακόμα πιο κοντά στον τελικό.

Όσο για τους υποψήφιους; Τα πρώτα ονόματα που βγήκαν στον… τάκο σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments