Trash

Survivor Spoiler 27/6: Μεγάλη ανατροπή με ονόματα έκπληξη

Survivor Spoiler 27/6: Μεγάλη ανατροπή με ονόματα έκπληξη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 27/6: Λίγο πριν τον τελικό θα ανακοινωθουν οι 4 υποψήφιοι

Τελευταία εβδομάδα για το Survivor  και  τους παίκτες καθώς ο τελικό είναι μια ανάσα μακριά. Ήδη παρακολουθήσαμε χθες (26/6) πως μετά από ισοψηφία, στον… τάκο βγήκαν οι Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου, με τον Άρη Σοϊλέδη νωρίτερα να έχει κατακτήσει  την ατομική ασυλία.

Σήμερα όμως  ο ποδοσφαιριστής, δεν θα τα καταφερει και θα χάσει έτσι το κολιέ κατακτά ο Νίκος Γιάννης. Βέβαια η νίκη του δεν τον βγάζει από υποψήφιο

Το βράδυ στο συμβούλιου του νησιού θα δούμε τη μεγάλη ανατροπή. Και πάλι δεν θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά τέσσερις, καθώς και σήμερα έχουμε ισοψηφία! Η Σταυρούλα θα τεθεί στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού και την τετράδα θα κλείσει ο Άρης! Ναι, ο πιο δυνατός παίκτης του Survivor θα είναι υποψήφιος λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και αυτή η ψηφοφορία ίσως κρίνει πολλά.

Όλο αυτό το διάστημα, για τον ποδοσφαιριστή έχουν μιλήσει αρνητικά αρκετοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, όμως εκείνος είχε στόχο μόνο τις νίκες. Το κοινό είναι όμως αυτό που κρίνει τα πάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments