Αθλητισμός

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Πρεβολαράκης στα 77 κιλά της Ελληνορωμαϊκής πάλης

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Πρεβολαράκης στα 77 κιλά της Ελληνορωμαϊκής πάλης

Πηγή Φωτογραφίας: International Committee of Mediterranean Games, ΑΠΕ

Μεσογειακοί Αγώνες: Ακόμη μία σημαντική επιτυχία για την ελληνική πάλη, αποτελεί το χάλκινο μετάλλιο του Γιώργου Πρεβολαράκη στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στην πόλη Οράν της Αλγερίας

Ακόμη μία σημαντική επιτυχία για την ελληνική πάλη, αποτελεί το χάλκινο μετάλλιο του Γιώργου Πρεβολαράκη στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στην πόλη Οράν της Αλγερίας. Ο 31χρονος Έλληνας πρωταθλητής, στον αγώνα για το βάθρο στα 77 κιλά της Ελληνορωμαϊκής, αντιμετώπισε τον 20χρονο Αιγύπτιο Εμάντ Αμπουλεάτα. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και κρίθηκε υπέρ του Πρεβολαράκη με σκορ 3-3, καθώς ο Έλληνας παλαιστής, ήταν αυτός που κέρδισε διπλό πόντο, ενώ αντίπαλός του είχε μόνο μονούς πόντους.

Με το ίδιο σκορ, ο Πρεβολαράκης ξεπέρασε και το εμπόδιο του Τούρκου Γιλμάζ στον πρώτο του αγώνα, ενώ στην συνέχεια προσπέρασε με άνεση τον Τυνήσιο Μααφί, πριν ηττηθεί στον ημιτελικό από τον Σέρβο Νέμες.

Έτσι, πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του χάλκινου μεταλλίου και καταθέτοντας ψυχή και δύναμη στην παλαίστρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών. Παράλληλα, στα 125 κιλά της ελευθέρας, ο Κώστας Αλεξανδρίδης θα αγωνισθεί σήμερα (28/6) απέναντι στον Αυγύπτιο Γιουσίφ Χεμιντά με στόχο το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νίκος Βλαντός στα 57 κιλά της ελευθέρας αγωνίσθηκε σε τρεις αγώνες και γνώρισε ισάριθμες ήττες, ενώ την Κυριακή (26/6) ο Νίκος Ντούνιας δεν τα κατάφερε και έχασε από τον Τούρκο Γιλντιρίμ και τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ στα 130 κιλά της Ελληνορωμαϊκής.

Σήμερα, θα αρχίσουν τις προσπάθειές τους, η Μαρία Πρεβολαράκη στα 53 κιλά και η Στεφανία Ζαχείλα στα 76 κιλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments