Ζώδια

Ερωτοσκόπιο για σήμερα 29/6: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο για σήμερα 29/6: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο για σήμερα 29/6: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου -μισή κατ’ ουσίαν- ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τετάρτης, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι σε καλεί να κάνεις μια «ανασκόπηση» της κατάστασης που επικρατεί στα οικογενειακά σου, ξεκαθαρίζοντας μέσα σου ευαίσθητα συναισθηματικά ζητούμενα, βάζοντας όρια σε εξαρτητικές συμπεριφορές που σε απομυζούν ενεργειακά. Εύκολο να το λες βέβαια, αλλά με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το ζώδιό σου, η υπερβολή στην έκφραση και στην δράση είναι ένα «θεματάκι» αν μη τι άλλο. Η κυκλοθυμία και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα είναι συχνές αυτές τις μέρες και θα νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς ενδεχομένως your inner thing με το περιβάλλον σου, σε μια προσπάθεια ψυχικής λύτρωσης και από θέματα που ακουμπάνε ακόμα και ζητήματα της παιδικής ηλικίας σε ορισμενες περιπτώσεις. Δεν αποκλείεται μερικοί να χρειαστεί να βοηθήσουν κάποιο μέλος της οικογένειας που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, π.χ. ένα γονιό, η τάση όμως θα είναι να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά από το τραύμα. Άλλοι πάλι θα έχουν πιο πρακτικά manifestations, όπως μια χωροταξική αλλαγή, π.χ. μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση, μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή που αφορά τα επαγγελματικά. Η εβδομάδα κλείνει με αρκετή ένταση εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (2/7) αλλά και σύγχυση λόγω του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα (2/7). Προσοχή λοιπόν σε χειριστικές συμπεριφορές αλλά και σε ψέμματα που κοστίζουν (3ο δεκαήμερο).

Ταύρος (20 Απριλίου – 19 Μαΐου) Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Ιούνιος σχηματίζει μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Τετάρτη, θετική ως επί το πλείστον για το δικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Είναι ένα σούπερ επικοινωνιακό φεγγάρι που σε θέλει έτοιμο για να συνδιαλλαγείς με «φόρα» στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Φυσικά αυτό σημαίνει πως οι μέρες θα έχουν μπόλικο τρεξιματάκι και η νοητική αλλά και ουσιαστική πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου θα είναι for real. Συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, meetings, τηλέφωνα που χτυπάνε ασταμάτητα είναι εν ολίγοις το όλο concept, αφού όλοι θα κάνουν με έναν τρόπο «reach out» προς εσένα ζητώντας μια συμβουλή, μια ιδεα, ένα πρότζεκτ, κι εσύ με τη σειρά σου θα «σκίζεσαι» να ανταποκριθείς στις ολοένα και αυξανόμενες εκκρεμότητες, deadlines κ.λπ, με την εξάντληση να είναι σιγουράκι ώρες ώρες. Είναι επίσης σημαντικό ένα είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρος στις συνεννοήσεις σου, χωρίς να υποθέτεις ότι ο άλλος έχει κατανοήσει τι του λες, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Από την άλλη, ίσως βγει και ένα ταξιδάκι με αυτή τη Νέα Σελήνη, που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις, ενώ μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου στο φλερτ. Ο Ιούλιος μας κάνει λίγο «ζαβό» ποδαρικό, αφού το Σάββατο σχηματίζονται τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα, που θέλουν «ειδική διαχείριση» σε σχεσιακά και οικονομικά ζητήματα (3ο δεκαήμερο).

Δίδυμοι (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου) «Money makes the world go round» και στο κλείσιμο του μήνα, αφού ο Ιούνιος «kisses you goodbye» με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Ουσιαστικά καλείσαι να επανεξετάσεις τη σχέση σου με το χρήμα, προσαρμόζοντας και τα «συμπεράσματά» σου στην γενική εικόνα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό. Όλη αυτή η διαδικασία θα «χρωματιστεί» και από ψυχολογικούς υποτόνους, καθώς αυτό φεγγάρι φαίνεται πως θα σε «παίξει» λίγο συναισθηματικά, πατώντας πάνω σε βαθιές ανασφάλειές σου στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά ενδεχομενως και στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων για μερικούς. Δεν είσαι άνθρωπος φιλοχρήματος, αφού μάλλον βλέπεις τα λεφτά απλά ως μέσο για να περνάς καλά και να ταξιδεύεις και όχι για να τα κάνεις «μασούρι» όπως άλλοι -βλέπε τον προηγούμενο- όμως αυτό δε σημαίνει πως θέλεις να δουλεύεις και τζάμπα ή ότι πρέπει εσύ να καλύπτεις τις ανάγκες όλων των υπολοίπων, λειτουργώντας ουσιαστικά αυτοθυματοποιητικά. Αν μάλιστα έχει ήδη παίξει πολύ «θυσία» για οικογένεια, σύντροφο, φίλους κ.λπ, αλλά αυτό δεν εκτιμάται με έναν τρόπο, ίσως σου βγει ένα γερό ξέσπασμα αυτές τις μέρες, που μεταξύ άλλων δεν είναι κατάλληλες για οπουδήποτε είδους οικονομικό ρίσκο. Μερικοί θα προχωρήσουν εντούτοις σε σχετικούς διακανονισμούς, σε νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα ή συνδιαλλαγές για ακίνητα, ωστόσο το Σ/Κ με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σχετικά μπερδέματα (3ο δεκαήμερο).

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου) Δωράκι «άνωθεν» η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Για όσους μάλιστα έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες η επιρροή εκτείνεται σε ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά. Πρόκειται για ένα τυχερό φεγγάρι, που σου δίνει την ευκαιρία να χαράξεις νέα πορεία ζωής είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου, βάζοντας μπρος σε νέα ξεκινήματα που μπορούν να σε «βγάλουν» πιο κοντά στα θέλω σου σε έναν χρόνο από τώρα. Ήρθε η ώρα να εστιάσεις την ενέργειά σου στο «project me» και να ασχοληθείς σοβαρά με τις ανάγκες, τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Ώρα αποφάσεων και σχεδιασμού εν ολίγοις, ώρα να πιστέψεις επιτέλους στον εαυτό σου χωρίς «αστερίσκους», ώρα να αφήσεις επίσης πίσω σου παθογένειες που σε κρατούν δέσμιο μιας πραγματικότητας, μιας καθημερινότητας και μιας μελλοντικής προοπτικής που δεν σε εκφράζει. Φυσικά η «συναισθηματική πλημμύρα» και η υπερευαισθησία στις αντιδράσεις σου θα είναι υπαρκτές αυτές τις μέρες -αφού είσαι παιδί της Σελήνης- αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις πίσω! Μόνο λίγο προσοχή στην υπερβολή και την υπερεκτίμηση των καταστάσεων, επειδή ο Δίας κάνει τετράγωνο με το New Moon. Η είσοδος του Ιουλίου είναι λίγο «άχαρη» με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα το Σάββατο, που βγάζουν αρκετή ένταση εσωτερικά και εξωτερικά (3ο δεκαήμερο).

Λέων (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Το κλείσιμο του μήνα σε βρίσκει σε μια κατάσταση όπου χρειάζεσαι παραπάνω συναισθηματικό «γούτσου-γούτσου», με το ένστικτό σου να δουλεύει «διπλοβάρδιες», ένεκα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο που πραγματοποιείται την Τετάρτη τα ξημερώματα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Αυτό και θα πρέπει να ακούσεις αναφορικά με σκέψεις και επιθυμίες που «ξεφυτρώνουν» ακάλεστες, ζητώντας σου να προχωρήσεις σε μια ψυχολογική κάθαρση μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Φυσικά όλο αυτό σε βάζει όπως καταλαβαίνεις σε πιο «βαθιά μονοπάτια», κόβοντας λίγο από την γνωστή σου εξωστρέφεια και τον συνεχή hectic κοινωνικό σου προσανατολισμό, αφού το συναίσθημα είναι αυτό που παίζει τώρα τον σημαντικότερο ρόλο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ίσως δεν είσαι τώρα για «πολλά πολλά», αποζητώντας εν μέρει την απόσυρση για να μπορέσεις να κάνεις την ενδοσκόπησή σου. Αντιλαμβανόμενος λάθη και αστοχίες θα καταφέρεις να ασχοληθείς ίσως με ένα θέμα από το παρελθόν που σε πονά/ ταλαιπωρεί ακόμα, προσωπικό ή επαγγελματικό, καταφέρνοντας είτε να το λύσεις είτε να το κλείσεις οριστικά, once and for all. Το aspect της εσωτερικής ανακούφισης θα δικαιώσει αυτήν σου την «πρωτοβουλία», ενώ θα σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα και ενεργειακά. Το Σάββατο θέλει ψυχραιμία σε σχέσεις και καθημερινότητα με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο).

Παρθένος (22 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου) Όμορφα σε αποχαιρετά ο Ιούνιος, σχηματίζοντας μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Είναι ένα καλό φεγγάρι για να ασχοληθείς με νέα επαγγελματικά σχέδια, να θέσεις στόχους -ανάλογα την ηλικία ίσως και για ζητήματα σπουδών- όχι μόνο άμεσους, αλλά και για το επόμενο εξάμηνο, κάνοντας προσπάθειες δικτύωσης με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να τους πραγματοποιήσεις. Ίσως π.χ. κάποιος παλιός συνεργάτης μπορεί να σε προτείνει για ένα πρότζεκτ, να πει μια καλή κουβέντα για να σε προωθήσει σε μια ομάδα παραγωγής, να σε βοηθήσει να κάνεις μια αίτηση σε μια εταιρεία κ.λπ, ενώ δεν αποκλείεται ορισμένοι να αναλάβουν και πιο ηγετικούς ρόλους σε μια ομάδα, επωμιζόμενοι οι σαφώς και τις αντίστοιχες ευθύνες. Άλλοι μπορεί να γιορτάσουν μια επιτυχία τους αυτές τις μέρες, που η κοινωνικότητα θα είναι αρκετά αυξημένη, δίνοντας «πάσα» για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. «Melange» καταστάσεις μπορούν να παίξουν μέσα σε φιλίες, αφού θα υπάρχει μια λογική υπερβολής και του «όλα επιτρέπονται» ενδεχομένως, ενώ γνωριμίες μπορούν να βγουν και μέσα από το χώρο του διαδικτύου μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Πιο περίπλοκο το Σ/Κ λόγω της επιρροής των τετραγώνων Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα. Από τη μια υπάρχει τεράστια σεξουαλική επιθυμία, από την άλλη εμπλέκονται παιχνίδια εξουσίας και αυταπάτες μέσα σε προσωπικές σχέσεις (3ο δεκαήμερο).

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Ευκαιρίες να λάμψεις και να βγεις «με φόρα μπροστά» στα επαγγελματικά σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Τετάρτη, πάνω στο τελείωμα του Ιουνίου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η φιλοδοξία για να κυνηγήσεις τους στόχους σου λειτουργεί σαν «καταλύτη για αποφάσεις, που σε βοηθούν να επαναξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία και στρατηγική σου, επιλέγοντας κατεύθυνση για το από’ δω και κάτω. Αυτό το φεγγάρι λειτουργεί ακόμα σαν μεγεθυντικός φακός, στρέφοντας την προσοχή ατόμων που έχουν λόγο στα της καριέρας σου πάνω σου, περιμένοντας ουσιαστικά από’ σένα να τους αποδείξεις ότι αξίζεις αυτό το ενδιαφέρον. Τώρα είναι η ώρα να στείλεις επίσης βιογραφικά αν αναζητάς δουλειά, ενώ αν ήδη έχεις κάνει αυτές τις ενέργειες, μπορεί να περάσεις στη φάση των συνεντεύξεων, με καλές πιθανότητες επιτυχίας. Για άλλους αυτή η αναγνώριση θα αφορά ίσως μια αύξηση, μια προαγωγή, έναν έπαινο, μια νέα πρόταση/ συμφωνία, ενώ αρκετοί θα θελήσουν να κάνουν πλέον κάτι δικό τους, όπως έναν προσωπικό επιχειρηματικό ξεκίνημα. Άλλοι πάλι μπορεί να νιώσουν μια δυνατή επιθυμία για εξέλιξη του κοινωνικού τους στάτους, μέσω π.χ. ενός γάμου, ενώ κάποιοι θα κάνουν σχέδια για μια μετακόμιση, αλλαγή επαγγελματικής στέγης κ.λπ. Το Σάββατο ωστόσο με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργείται μια ισχυρή δυναμική συγκρούσεων και εντάσεων σε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις (3ο δεκαήμερο).

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (29/6), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, και που σε καλεί να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, βάζοντας «πλάτη» στην όλη προσπάθεια. Αυτό φυσικά αφορά πρωτίστως όσα άτομα βρίσκονται π.χ. σε ηλικία Πανελληνίων, πρόκειται να σπουδάσουν, ασχολούνται με τη συμπλήρωση μηχανογραφικών, περιμένουν εναγωνίως τις φετινές βάσεις εισαγωγής κ.λπ, δείχνοντας μια αυξημένη ανάγκη για να ξεκινήσουν αυτό το καινούργιο ταξίδι της ζωής και να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Ίσως κάποιοι ετοιμάζονται και για ένα μεταπτυχιακό ή περιμένουν μια απάντηση σε σχετική αίτηση για σπουδές σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού. Παράλληλα δεν αποκλείεται κάποιοι που έχουν ήδη βγει στον επαγγελματικό στίβο αλλά δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρει η χώρα μας να δοκιμάσουν την τύχη τους abroad, κάνοντας το μεγάλο βήμα μέσα στο επόμενο διάστημα. Για άλλους μπορεί απλά αυτό το New moon να ανοίξει την όρεξη για ταξίδια και διακοπούλες, τσεκάροντας «wanna visit» προορισμούς και ημερομηνίες. Ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο φλερτ μέσα στην όλη φάση. Τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα το Σάββατο θέλουν γερά όρια για να μπορέσεις να αποφύγεις δυνητικά ενοχλητικές ή και απογοητευτικές συνδέσεις στις σχέσεις σου (3ο δεκαήμερο).

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου) Λίγο πριν το τελείωμα του Ιουνίου, η εβδομάδα επαναφέρει την γνωστή «καυτή πατάτα» των ημερών, δηλαδή τα θέματα των οικονομικών σου, στο προσκήνιο, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Αυτά μπορεί βέβαια να σου προκαλούν ήδη αρκετή αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και έναν σχετικό εκνευρισμό καθότι απεχθάνεσαι όσο τίποτα το να μπαίνεις στην ανάγκη να μετράς τα «φραγκοδίφραγκα» in order to make ends meet. Στο δικό σου μυαλό το χρήμα είναι για να ξοδεύεται και να «ρολάρει» μέσα στον ρου της καθημερινότας και όχι για να μας μιζεριάζει κατ’ εξακολούθηση. Φορολογικά, κληρονομικά, περιουσιακά, αποζημιώσεις, επενδύσεις, δάνεια, λογαριασμοί, χρήματα που διαχειρίζεσαι με τρίτους, όπως συνεταίρους, τα οικονομικά του συντρόφου αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι κ.λπ θα σε απασχολήσουν περισσότερο μ’ αυτό το φεγγάρι, που μπορεί ωστόσο να φέρει και θετικά «μαντάτα» για μερικούς όπως μια συμφέρουσα ρύθμιση οφειλών, μια νέα πηγή εσόδων, ένα επίδομα, ένα επαγγελματικό μπόνους κ.λπ. Συναισθηματικά θα έχεις «φουσκοθαλασσιές» κατά τόπους ισχυρές, ιδίως ερωτικοσεξουαλικού χαρακτήρα. Αυτό το «μοτίβο» μπορεί να συνεχιστεί με ορισμένες «παραλλαγές» και το Σ/Κ με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα, που θέλουν ωριμότητα και αποφυγή ελεγκτικών συμπεριφορών (3ο δεκαήμερο).

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Σημαντική αυτή η εβδομάδα για’ σένα Αιγόκερε μου, αφού φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη απέναντί σου στον Καρκίνο την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, περνώντας σχέσεις και συνεργασίες από ουσιαστική κριτική ποιότητας και λειτουργικότητας. Μπαίνεις στη διαδικασία όχι να μόνο να επανεξετάσεις πρόσωπα και συμπεριφορές, αλλά και να ετοιμάσεις ενδεχομένως τον εαυτό σου για γενναίες αποχωρήσεις, μη θέλοντας πια να περιοριστείς σε «ψίχουλα» αγάπης και ενδιαφέροντος, που στο παρελθόν μπορεί και να σε κάλυπταν για τους Χ λόγους. No more όμως, αφού αυτό το New Moon έχει μια δυναμική θετικής προοπτικής εξέλιξης και ορισμένες φορές για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο πρέπει πρώτα να τελειώσεις με το παλιό. Έτσι, σχέσεις που «μυρίζουν» ναφθαλίνη, βαρεμάρα, τοξικότητα, δηλαδή νεκρές καταστάσεις που γυρνάνε «σαν την άδικη κατάρα» μπορεί να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους το επόμενο διάστημα, δίνοντάς σου το drive για νια νέα αρχή. Οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες θα είναι άλλωστε με το μέρος σου, οπότε μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερους όρους ευτυχίας για την προσωπική σου ζωή. Νέες συνεργασίες, συμφωνίες κι υπογραφές συμβολαίων ευνοούνται επίσης. Το ΣΚ τα πράγματα «αγριεύουν» με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα και απαιτείται αυτοσυγκράτηση και αποφυγή εντάσεων (και βίας) σε προσωπικά και οικογενειακά (3ο δεκαήμερο).

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου) Αναδιαμόρφωση της καθημερινότητάς σου ώστε αυτή να καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου, αλλά και να σέβεται τις αντοχές του οργανισμού σου σε καλεί να κάνεις η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Τετάρτη τα ξημερώματα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Ίσως με αυτό το φεγγάρι σου δημιουργηθούν απορίες του τύπου: «μήπως τελικά από την πολλή μου εξυπνάδα και εκτελεστική ικανότητα έχω πιάσει τον εαυτό μου κορόιδο, δουλεύοντας σαν τον είλωτα, κοιμώμενος εντελώς ακατάστατες ώρες, τρώγοντας «στο πόδι», βουλιάζοντας σαν το «σακί» στον καναπέ για χαλάρωση, calling that my happy life?» Και αν ωστόσο επιμένεις να δηλώνεις πως «δεν βγαίνει αλλιώς», πόσο καιρό ακόμα πιστεύεις ότι μπορείς να συντηρείς αυτό το «προγραμματάκι»; Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή δεν είναι «πρόβα», αυτό είναι και μετά…απλώς φως, οπότε αν θέλεις να ευχαριστιέσαι και λίγο μέσα στη μέρα σου, πρέπει να βρεις μια χρυσή τομή μεταξύ δουλειάς και ελεύθερου χρόνου, απλοποιώντας όσο μπορείς τα πράγματα, σταματώντας να εξαντλείς τον εαυτό σου και την υγεία σου. Για κάποιους μπορεί να υπάρξουν και «έξωθεν» αλλαγές στο πόστο, στις συνθήκες, τα ωράρια της δουλειάς, ενώ κάποιοι θα έχουν και νέες προτασεις συνεργασίας. Το Σάββατο με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδωνα χρειάζεται να είσαι vigilant σε οικονομικές και συναισθηματικές «απάτες» (3ο δεκαήμερο).

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου) Με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο… «έξω καρδιά» κλείνει ο Ιούνιος (29/6), φέρνοντας θετικές προοπτικές για την ερωτική σου ζωή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Οι «υποσχέσεις» που δίνει κουμπώνουν τέλεια με την καλοκαιρινή σου διάθεση, αφού το ενδεχόμενο να έχεις παραπάνω «πέραση» στο φλερτ, να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή και να προχωρήσεις ακόμα στην δημιουργία μιας νέας σχέσης -επισημοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο έναν έρωτα- είναι πολύ πιθανό. Αν πάλι έχεις βρει ήδη τον άνθρωπό σου, αλλά είστε ένα ακόμη «θύμα» της ρουτίνας, τότε αξίζει πραγματικά να οργανώσεις κάποιες κοινές δραστηριότητες, εξόδους, ιδανικά ένα ρομαντικό ταξιδάκι για δύο, που θα σας βοηθήσει να «ξαναφουντώσετε» το πάθος σας. Αν τώρα είσαι στο στάδιο που σκέφτεσαι την απόκτηση ενός παιδιού για να ολοκληρώσεις την ευτυχία σου, αυτό το New Moon δεν θα σε αφήσει «παραπονεμένο», ευνοώντας πολύ μια εγκυμοσύνη. Η ανάγκη να δώσεις ώθηση στο συναίσθημα και την καλοπέραση μπορεί ωστόσο να σε κάνει αρκετά απερίσκεπτο ή και «μοιραία» σπάταλο συν τοις άλλοις, οπότε φρόντισε να κρατήσεις μια επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό βέβαια ίσως δεν είναι και τόσο εύκολο το Σ/Κ με τα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ερμή-Ποσειδώνα, που βαραίνουν και μπερδεύουν το όλο κλίμα, κάνοντας σε επιρρεπή σε μεγάλα λόγια, υποσχέσεις, και λοιπές εξαπατήσεις στα οικονομικά και στα προσωπικά (3ο δεκαήμερο).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments