Ζώδια

Ζώδια για 29 Ιουνίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια για 29 Ιουνίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια για 29 Ιουνίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες, τείνει να είναι γεμάτη νεύρα και οξυθυμία. Συγκράτησε την συμπεριφορά σου! Επιπλέον στα αισθηματικά επιμένεις να τα θέλεις όλα ή τίποτα, και αυτή η αμετακίνητη στάση σου δεν φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ Συγκρατήσου στα οικονομικά σου γιατί θα λειτουργήσεις ανώριμα και σπάταλα και θα αδειάσουν εύκολα και γρήγορα τα πορτοφόλια! Στα αισθηματικά σου ζητάς αυτή την ημέρα περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το άτομο που θες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις σε καταστάσεις αδιέξοδες. Αυτές τις μέρες δεν θα σου είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου!

ΛΕΩΝ Δείξε προσοχή σε λόγια και συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά μην δείχνεις ότι τα ξέρεις όλα γιατί θα δημιουργήσεις άσχημες εντυπώσεις! Προσοχή αυτό το διάστημα μην σου ξεφύγει κάποιο μυστικό που δεν πρέπει

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια σου. Επιπλέον στα οικονομικά παρόλο που βρίσκεσαι σε φάση εύνοιας αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς σε επιπόλαιες συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ Η έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος. Καλό είναι να κυνηγάμε ευκαιρίες, αρκεί η διαδικασία αυτή να γίνεται ώριμα, οργανωμένα και βάση σταθερού και λογικού σχεδίου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και την οδήγηση. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και κράτησε την αισιοδοξία σου σε λογικά επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Μην έχεις υπερβολικές ερωτικές απαιτήσεις και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η τάση για υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου βγει σε καλό. Προς το παρόν αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην επιμένεις να έρθουν στα πράγματα τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά σου! Στα επαγγελματικά σου δεν είναι ιδανική στιγμή για επιπολαιότητα και ρίσκο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά στην εργασία σου και μην παρασύρεσαι τώρα σε μεγάλα άλματα και ρίσκα! Τα μεγάλα λόγια θα μετανοηθούν στον τομέα της εργασίας. Αφιερώσου περισσότερο σε θέματα ευεξίας.

ΙΧΘΥΣ Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί οι υπερβολικές απαιτήσεις, η ζήλια αλλά και η επιμονή να έρθουν τα πράγματα έτσι όπως θες θα έχουν το κόστος! Συμμαζέψου λίγο και στα οικονομικά γιατί θα λειτουργείς αρκετά σπάταλα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments