Ελλάδα

Πάτρα: Με υπόμνημα η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις 8 Ιουλίου

Πάτρα: Με υπόμνημα η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις 8 Ιουλίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πάτρα: Προθεσμία μέχρι τις 8 Ιουλίου έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα καταθέσει με απολογητικό υπόμνημα για τους θανάτους των παιδιών της Μαλένας και Ίριδας

Προθεσμία μέχρι τις 8 Ιουλίου έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα καταθέσει με απολογητικό υπόμνημα για τους θανάτους των παιδιών της Μαλένας και Ίριδας. Σήμερα [30/6] η 33χρονη έλαβε κλήτευση από κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, για ανωμοτί κατάθεση για τους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Μάλιστα για αυτό το λόγο ο συνήγορος της ζήτησε και έλαβε προθεσμία ως τις 8 Ιουλίου να δώσει εγγράφως τις εξηγήσεις της, η μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών, που υπενθυμίζεται ότι είναι προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το νόμο ωστόσο έχει ένα περιθώριο μιας εβδομάδας ακόμη μετά τις 8 Ιουλίου να παραδώσει το απολογητικό υπόμνημα της. Κατόπιν οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση θα αποφανθούν αν θα της ασκήσουν νέες διώξεις ή αν θα ζητήσουν και νέα κατάθεση της στο ανθρωποκτονιών

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα κάνει λόγο για δολοφονία των δύο παιδιών από την Πάτρα. Μοναδική ύποπτος θεωρείται και πάλι η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

O δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως η πελάτης του συνεχίζει να δηλώνει αθώα, ενώ πιστεύει πως προσπαθούν να της φορτώσουν τους θανάτους των τριών παιδιών της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος παράλληλα σημείωσε πως η ίδια δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον σύζυγό της και συμπλήρωσε πως: «Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. “Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά’”. “Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της”, αυτά είναι τα λόγια της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments