Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Της επιδόθηκε η κλήτευση να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Της επιδόθηκε η κλήτευση να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρείται ως η μοναδική ύποπτη για τις δολοφονίες των δύο παιδιών της Μαλένας και Ίριδας, ενώ βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετέβη όπως αναμενόταν κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο επέδωσε την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση στην 33χροονη προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε ως μοναδική ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων δυο μικρότερων παιδιών της.

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα κάνει λόγο για δολοφονία των δύο παιδιών από την Πάτρα. Μοναδική ύποπτος θεωρείται και πάλι η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

O δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως η πελάτης του συνεχίζει να δηλώνει αθώα, ενώ πιστεύει πως προσπαθούν να της φορτώσουν τους θανάτους των τριών παιδιών της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος παράλληλα σημείωσε πως η ίδια δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον σύζυγό της και συμπλήρωσε πως: «Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. “Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά’”. “Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της”, αυτά είναι τα λόγια της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments