Αθλητισμός

Γαλλία – Ελλάδα 7-16: Έβδομη στον κόσμο η Ελλάδα στο πόλο γυναικών [vid]

Γαλλία – Ελλάδα 7-16:  Έβδομη στον κόσμο η Ελλάδα στο πόλο γυναικών [vid]
Η εθνική βρέθηκε ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με το 2019 στη Γκουανγκζού

Την έβδομη θέση κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών νικώντας με 16-7 το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας. Η εθνική μας βρέθηκε ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με το 2019 στη Γκουανγκζού.

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με πέντε τέρματα ήταν η πρώτη σκόρερ της «γαλανόλευκης», που έχασε δύο πέναλτι (με τις Χυδηριώτη και Βάσω Πλευρίτου, αμφότερα τα απέκρουσε η Κολάς). Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλεξία Καμμένου χρησιμοποίησε την αναπληρωματική τερματοφύλακα, Ελένη Σωτηρέλη.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 1-3, 2-5, 2-3

Γαλλία (Μπουζέ): Βιντάλ, Μιλό 3, Φιτέ, Μπουλουμπατσί 2, Ζιλέ, Μπενλεκμπίρ, Νταλουίν, Μπατού, Βερνού 1, Μπαϊά 1, Ραντοσάβλιεβιτς, Νταοουλέ, Κολάς

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 1, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Νίνου 1, Πάτρα 1, Σιούτη 2, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σωτηρέλη

Η Εθνική είχε 3/10 με παίκτρια παραπάνω, 1/3 πέναλτι, 9 γκολ από την περιφέρεια, 1 από θέση φουνταριστού, 1 με μπάσιμο και 1 στην κόντρα.Η Γαλλία είχε 3/13 με παίκτρια παραπάνω, 3 γκολ από την περιφέρεια και 1 από θέση φουνταριστού.

Δείτε τα highlights

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments