Ελλάδα

Ληστεία στους Αγίους Αναργύρους: Δύο αστυνομικοί τραυματίες – Νεκρός ληστής βενζινάδικου [AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

Ληστεία στους Αγίους Αναργύρους: Δύο αστυνομικοί τραυματίες – Νεκρός ληστής βενζινάδικου [AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Από την συμπλοκή υπήρξε ο τραυματισμός δύο αστυνομικών, με τον έναν να τραυματίζεται σοβαρά, και να του δίνονται οι πρώτες βοήθειες με την μέθοδο τουρνικέ.

Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 22:00 στον Αγ.Παντελεήμονα με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στο pagenews.gr ότι υπήρξε καταδίωξη μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε ληστεία βενζινάδικου στη ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από σήμα του Κέντρου της  Άμεσης Δράσης, περιπολικά της Άμεσης Δράσης προέβησαν σε αναζητήσεις ατόμων ύποπτων για ληστεία, με καταδίωξη και πυροβολισμοί να πέφτουν και στον Αγ.Παντελεήμονα, και στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Mr.Kteo στους Αγ.Αναργύρους.

Από τους πυροβολισμούς υπήρξε ο τραυματισμός δύο αστυνομικών, με τον έναν να τραυματίζεται σοβαρά, και να του δίνονται οι πρώτες βοήθειες με την μέθοδο τουρνικέ, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ έχουμε και έναν νεκρό, τον δράστη της ληστείας με τους αστυνομικούς να μεταφέρονται στο 401, ΣΝ, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ να βρίσκονται και αυτοί στο πλευρό των αστυνομικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments