Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αδειάζουν το σπίτι της Μπιζανίου – Στα σκουπίδια τα παιδικά παιχνίδια [vid]

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αδειάζουν το σπίτι της Μπιζανίου – Στα σκουπίδια τα παιδικά παιχνίδια [vid]
Το σπίτι που έζησε η οικογένεια Δασκαλάκη δεν κατοικείται και τα όποια αντικείμενά τους είχαν μείνει εκεί, έπρεπε να μεταφερθούν στο σπίτι του Αλισσού, όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της προφυλακισμένης ή να πεταχτούν

Με την προσφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου να προετοιμάζει τι θα πει στην  ανομωτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας, η οικογένειά της αδειάζει το σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Σύμφωνα με το tempo24.news από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (2/7) η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ακόμη ένα συγγενικό πρόσωπο, πήγαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου με σκοπό να το «κλείσουν».

Τα πράγματα που οι ίδιοι έκριναν ότι πρέπει να τα πάρουν, τα έβαλαν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα (ενδεχομένως και αύριο που είναι Κυριακή και δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στην οδό) να τα μεταφέρουν ενώ κάποια άλλα πράγματα, ακόμα και παιχνίδια των τριών αδικοχαμένων παιδιών τα έβαλαν σε σακούλες και τα πέταξαν στους κάδους απορριμμάτων. Το σπίτι που έζησε η οικογένεια Δασκαλάκη δεν κατοικείται και τα όποια αντικείμενά τους είχαν μείνει εκεί, έπρεπε να μεταφερθούν στο σπίτι του Αλισσού, όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της προφυλακισμένης ή να πεταχτούν.

Όσο για την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, είχε ήδη μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι που έμενε με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα τρία παιδιά ενώ ένα συγγενικό του πρόσωπο είχε πάει εκεί και είχε πάρει το ημίαιμο λαμπραντόρ, που είναι δικό του.

Πιθανή παράταση στην ανωμοτί κατάθεσή της

«Υπάρχει η πιθανότητα και η δυνατότητα να πάρουμε μία παράταση λίγων ημερών έτσι ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη σύνταξη του σημειώματος παροχής εξηγήσεων το οποίο πρόκειται να καταθέσουμε» επεσήμανε σε αποκλειστική δήλωσή του στο  Alpha, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθων Παπαδόπουλος.Όπως ο ίδιος υποστήριξε η Πισπιρίγκου είναι πρόθυμη να εξεταστεί και προφορικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments