Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους ο γνωστός καλλιτέχνης

Θέμης Αδαμαντίδης: Ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους ο γνωστός καλλιτέχνης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θέμης Αδαμαντίδης: Ελεύθερος αφέθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης το μεσημέρι του Σαββάτου , με τον μόνο περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα

Ελεύθερος αφέθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης το μεσημέρι του Σαββάτου , με τον μόνο περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

O γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου [2/7] Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και απολογήθηκε για την επίθεση στη σύντροφο του, η οποία τον κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής [1/7] για ξυλοδαρμό και πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο.

«Βρε, καλώστα τα παιδάκια», είπε ο γνωστό τραγουδιστή μόλις έφτασε στην Ευελπίδων, με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ να τον πολιορκούν. Σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

Το χρονικό

Ο αγαπητός καλλιτέχνης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και προσήχθη στο ΑΤ Αλίμου όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε και εκείνος μήνυση εναντίον της συντρόφου του για ψεύδη καταμήνυση. Το απόγευμα της Παρασκευής οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ασφαλείας Βουλιαγμένης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments