Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Απολογείται στην Ευελπίδων ο γνωστός τραγουδιστής

Θέμης Αδαμαντίδης: Απολογείται στην Ευελπίδων ο γνωστός τραγουδιστής

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Θέμης Αδαμαντίδης: Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε ο το μεσημέρι του Σαββάτου [2/7], ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος θα απολογηθεί για την επίθεση στη σύντροφο του

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε ο το μεσημέρι του Σαββάτου [2/7], ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος θα απολογηθεί για την επίθεση στη σύντροφο του, η οποία τον κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής [1/7] για ξυλοδαρμό και πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο.

«Βρε, καλώστα τα παιδάκια», είπε ο γνωστό τραγουδιστή μόλις έφτασε στην Ευελπίδων, με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ να τον πολιορκούν.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

Το χρονικό

Ο αγαπητός καλλιτέχνης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και προσήχθη στο ΑΤ Αλίμου όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε και εκείνος μήνυση εναντίον της συντρόφου του για ψεύδη καταμήνυση. Το απόγευμα της Παρασκευής οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ασφαλείας Βουλιαγμένης.

adamantidis

Όμως σύμφωνα με το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον κ. Αδαμαντίδη, γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε ο Θέμης Αδαμαντίδης να αφεθεί ελεύθερος καθώς το βράδυ της Παρασκευής (1/7) επρόκειτο να τραγουδήσει σε συναυλία της οποίας όλα τα εισιτήρια έχουν πουληθεί.

Η ίδια ανακοίνωση τονίζει πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και εσκεμμένα επέλεξε την ημέρα αυτή έτσι ώστε να εκβιάσει τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αναφέρει το γραφείο του Αλέξη Κούγια που τον εκπροσωπεί, προχώρησε με τη σειρά του σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και αυτοδικία. Όπως υποστηρίζει η πλευρά του γνωστού τραγουδιστή, η εν λόγω γυναίκα είχε τα κλειδιά του σπιτιού του, δεν του τα παρέδωσε και μάλιστα τα χρησιμοποίησε για να αποσπάσει 7.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό, της υπέβαλε και μήνυση για κλοπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments