Ελλάδα

Πατήσια πυροβολισμοί: Κι άλλος νεκρός από τη συμπλοκή – Υπέκυψε στα τραύματα του

Πατήσια πυροβολισμοί: Κι άλλος νεκρός από τη συμπλοκή – Υπέκυψε στα τραύματα του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πατήσια πυροβολισμοί: Δυστυχώς οι νεκροί, από την άγρια συμπλοκή και στη συνέχεια καταδίωξης στα Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους, αυξήθηκαν στους τρεις

Δυστυχώς οι νεκροί, από την άγρια συμπλοκή και στη συνέχεια καταδίωξης στα Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους, αυξήθηκαν στους τρεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί τη Κυριακής [3/7] υπέκυψε στα τραύματά του και ο άνδρας που είχε χτυπηθεί στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε από του γιατρούς του νοσοκομείου Παμμακάριστος στα Πατήσια στο οποίο είχε διακομιστεί, ο άνδρας έφερε και τραύμα από όπλο. Αυτό σημαίνει πως ο Αλβανός κακοποιός, αφού σκότωσε τον πατέρα του μοτοσικλετιστή με τον οποίο τράκαρε, στη συνέχεια πυροβόλησε και σκότωσε και τον συνεπιβάτη στο όχημα του πατέρα, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια. Ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα και μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε νεαρός άνδρας συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο να κατέβουν κάτω και να διαπληκτιστούν.

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στους τραυματίες αστυνομικούς

Δίπλα στους τραυματίες αστυνομικούς, που τραυματίστηκαν στη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στα Κάτω Πατήσια βρέθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο το Σάββατο αργά το βράδυ [2/7], όπου είχε συνομιλία με τους ενστόλους που ρίσκαραν για τη ζωή τους, αλλά και τους ανωτέρους τους.

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος συνομίλησε με τους δύο τραυματίες αστυνομικούς και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους. «Μιλήσαμε με τους δύο αστυνομικούς μας, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι γιατροί μας ενημερώνουν ότι είναι εκτός κινδύνου. Θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς γιατί έδρασαν με αυτοθυσία για να σώσουν τους πολίτες στα Πατήσια από τους δύο κακοποιούς. theodorikakos-nos

Πληροφορηθήκαμε τα νέα καθώς ήμασταν δίπλα στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, σε μια δύσκολη γειτονιά, όπου και εκεί ενισχύονται καθημερινά όλο και περισσότερο τα μέτρα αστυνόμευσης με σκοπό να στηριχθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Και πάλι ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό τους και την αποφασιστικότητα τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments