Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή της δίκης για τις 14 Ιουλίου

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή της δίκης για τις 14 Ιουλίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση και βίαιη συμπεριφορά στην πρώην σύντροφό του

Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση και βίαιη συμπεριφορά στην πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη. Ο γνωστός καλλιτέχνηςε βρέθηκε σήμερα [4/7] στα δικαστήρια, μαζί με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια.

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συνεργάτη του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο. Η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη αντιτάχθηκε στο αίτημα αναβολής, ενώ ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίστηκε ότι στο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό, δεν φαίνονται τα πρόσωπα που “πρωταγωνιστούν”.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και πρώην σύντροφοι του και τα παιδιά του για να τον στηρίξουν.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά του τραγουδιστή ήθελε να γίνει η δίκη. «Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και ήθελε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας τον οποίο δεν θέλουμε να κατονομάσουμε».

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο τραγουδιστής έχει επίσης κάνει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, την οποία κατηγορεί για εκβίαση. Το Σάββατο οδηγήθηκε στα δικαστήρια και ζήτησε τριήμερη αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο, με το δικαστήριο να τον αφήνει ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα και του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments