Αθλητισμός

Super League: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 13/7

Super League: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 13/7

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Super League: Έκτακτη γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης προγραμμάτισε η Super League, για την Τετάρτη, 13 Ιουλίου (15:00) με θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν (2022-23)

Έκτακτη γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης προγραμμάτισε η Super League, για την Τετάρτη, 13 Ιουλίου (15:00) με θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν (2022-23).

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ξανά μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, ενώ αν πάλι δεν υπάρξει απαρτία η β΄ επαναληπτική ορίστηκε για την Τρίτη, 19 Ιουλίου.

Στη σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

2/ Διάφορα. Play Out

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ η πλειοψηφία των ομάδων

Υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή τάχθηκε η πλειοψηφία των ομάδων της Super League, όπως προέκυψε από τη σημερινή [4/7] συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας.

Η πλειοψηφία των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Άγγλο και τη βούλησή της να εισηγηθεί την ανανέωση της θητείας του γι’ ακόμη δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου για μονοετή συνεργασία, τάχθηκαν 11 ΠΑΕ, ενώ κατά τάχθηκε η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση, τονίζοντας ότι το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και πως το Δ.Σ. είναι αναρμόδιο ν’ αποφασίσει, ενώ ο Βόλος απουσίαζε από τη διαδικασία. Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της υλοποίησης της επαγγελματικής διαιτησίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments