Ελλάδα

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, τα ξημερώματα άγνωστοι στο σπίτι στο Μετς.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Μάρκου Μουσούρου, τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, περισυνέλλεξε τα υπολείμματα για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες.

Τι είπε ο βουλευτής για την επίθεση

Σε δήλωσή του ο κ.Παπαδημητρίου έκανε λόγο για «τρομοκρατική ενέργεια».

«Όχι εμένα ως δημοσιογράφο μόνο, αλλά να τρομοκρατήσει και τους ανθρώπους που ζούμε μαζί και να τρομοκρατήσει εκείνους που λένε, ακόμη σήμερα στην Ελλάδα ελεύθερα την άποψή τους» ανέφερε ο Μπ. Παπαδημητρίου και υπογράμμισε πως έτσι εκλαμβάνει και αντιμετωπίζει την επίθεση ζητώντας από την Πολιτεία «ως τέτοιο πρέπει να χτυπηθεί».

«Φτάνει πια τόσα χρόνια να χτυπάνε δημοσιογράφους, να χτυπάνε τα σπίτια τους, να χτυπάνε τους ανθρώπους που ζουν μαζί τους. Είναι κάτι το οποίο νομίζω πως πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της η Πολιτεία, τα κόμματα και θα ήταν καλό να σταματήσουν οι επιθέσεις που γίνονται εναντίον της ελεύθερης άσκησης της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Απ’ όπου και αν προέρχονται…» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητρίου και συμπλήρωσε «αυτό που έγινε και χθες στο Ευρωκοινοβούλιο να γίνονται αναφορές από ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα για το πώς ζούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα και πώς κάνουμε τη δουλειά μας οι δημοσιογράφοι και από ωραία γραφεία στο Παρίσι να μας συντάσσουν Εκθέσεις… Διαμαρτύρομαι. Αυτούς θεωρώ ότι καθοδηγούν τους άλλους οι οποίοι βάζουν τις βόμβες και κάνουν όσα κάνουν για να μας τρομοκρατήσουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments