Διεθνή

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε στη σκηνή – Σε συναυλία στο Ντιτρόιτ

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε στη σκηνή – Σε συναυλία στο Ντιτρόιτ

Πηγή Φωτογραφίας: usatoday

Ο διάσημος και πολυβραβευμένος μουσικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Λίγους μήνες πριν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά

Αγωνία και ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές τους, ο Κάρλος Σαντάνα, όταν κατέρρευσε στη σκηνή, στη διάρκεια συναυλίας στο Ντιτρόιτ.

Άμεσα διεκόπη η συναυλία και οι υπεύθυνοι έσπευσαν να παράσχουν πρώτες βοήθειες στον Αμερικανο-Μεξικανό μουσικό, ο οποίος πριν από λίγους μήνες υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς.

Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο της πόλης όπου παρακολουθείται η κατάστασή του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά.

Ο εκπρόσωπος του θρύλου της ροκ Michael Jensen είπε σε μια δήλωση στο USA TODAY ότι ο Σαντάνα ήταν στη συναυλία στο αμφιθέατρο περίπου 40 μίλια έξω από το Ντιτρόιτ, όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Νοσοκομείο McLaren Clarkston.

Η συναυλία της Τετάρτης του Σαντάνα στην κομητεία Ουάσιγκτον της Πενσυλβάνια αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τον Δεκέμβριο, ο Santana υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, με αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές παραστάσεις στο Λας Βέγκας που είχαν προγραμματιστεί για εκείνον τον μήνα.

Ο πολυβραβευμένος μουσικός Carlos Santana γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1947 στο Μεξικό.

Καταξιώθηκε ως μουσικός με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε τη δεκαετία του ΄60 με αποκορύφωμα τη διεθνή αναγνώρισή του στο φεστιβάλ του Woodstock το 1969.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης έχει βραβευτεί με συνολικά 10 βραβεία Grammy και 3 βραβεία Latin Grammy, ενώ το περιοδικό «Rolling Stone» τον έχει κατατάξει στη θέση Νο. 20 στη λίστα του με τους «100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments