Focus

Μέσα στο Sizable Real Estate Portfolio του LeBron James

Μέσα στο Sizable Real Estate Portfolio του LeBron James

Πηγή Φωτογραφίας: Elite Traveler- Ganshoren

Ο σταρ του ΝΒΑ LeBron James έχει ακίνητα στην πολιτεία του Οχάιο, στη Φλόριντα και στην Καλιφόρνια

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει χτίσει την κληρονομιά για τον εαυτό του τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Ο all-star αθλητής, ο οποίος κατάγεται από το Άκρον του Οχάιο, έχει επενδύσει αρκετά στην πατρίδα του από τότε που ανέβηκε σκαλοπάτια στο ΝΒΑ. Στην πραγματικότητα, αν και έχει μετακομίσει αρκετές φορές ενώ έπαιζε για διαφορετικές ομάδες, πάντα έβρισκε έναν τρόπο να κλειδώσει στο μέρος.

«Το Άκρον, στο Οχάιο, είναι το σπίτι μου. Θα είμαι πάντα εδώ», είπε χαρακτηριστικά  ο Τζέιμς στα εγκαίνια του I Promise School  το 2018. «Ακόμα γυμνάζομαι στο παλιό μου γυμνάσιο». Ο αστέρας του ΝΒΑ, ο οποίος παίζει αυτή τη στιγμή στους Λος Άντζελες Λέικερς, έχει αφήσει το στίγμα του και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο Τζέιμς έχει συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που περιλαμβάνει σπίτια στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι, όπου έπαιξε στους Μαϊάμι Χιτ για τέσσερις σεζόν.

Ρίξτε μια ματιά στα ακίνητά του παρακάτω

2003

Ο Τζέιμς δεν έχασε χρόνο για να δημιουργήσει το χαρτοφυλάκιό του με ακίνητα λίγο αφότου οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τον επέλεξαν ως την πρώτη γενική επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2003. Σύμφωνα με πληροφορίες πλήρωσε 2,1 εκατομμύρια δολάρια για ένα ακίνητο στο Bath Township ακριβώς βορειοδυτικά του Akron και έχτισε μια έπαυλη 30.000 τετραγωνικών ξοδεύοντας εκατομμύρια για να κάνει το σπίτι των ονείτων τουι. Ήταν μόλις 18 ετών τότε. Επί του παρόντος, το ακίνητο διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, καθώς και ένα στούντιο ηχογράφησης, μια κινηματογραφική αίθουσα, ένα ενυδρείο, ένα δωμάτιο ντουλάπα, μια αίθουσα μπόουλινγκ με δύο λωρίδες και ένα αθλητικό μπαρ.  Ο Τζέιμς εξακολουθεί να κατέχει το συγκρότημα και τώρα φέρεται να αξίζει περίπου 9,2 εκατομμύρια δολάρια.

2017

Ο Τζέιμς πρόσθεσε στα ακινητά του μια έπαυλη στο Brentwood αξίας 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων στα τέλη του 2017. Το πολυτελές οίκημα διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και έντεκα μπάνια, με ανέσεις υψηλών προδιαγραφών όπως κελάρι κρασιού, θέατρο, αίθουσα πούρων με τεχνολογία καθαρισμού αέρα και ακόμα και onyx bar. Κατάλληλα, ο αθλητής διαθέτει επίσης ένα κορυφαίο γυμναστήριο για να διατηρείται σε φόρμα κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν – χτισμένο με ροή εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, το γυμναστήριο συνδέεται απευθείας με ένα σπα με ατμόλουτρο, ντους, σάουνα, και αίθουσα μασάζ. Εξωτερικά, τα σκεπασμένα αίθρια διαθέτουν μαρμάρινο δάπεδο και μια βεράντα στον τελευταίο όροφο που είναι προσβάσιμη μέσω ανελκυστήρα και προσφέρει εκπληκτική θέα.

2020

Μήνες μετά την πανδημία, ο σταρ των Λέικερς έγινε πρωτοσέλιδο όταν πήρε μια τεράστια έπαυλη 13.000 τετραγωνικών ποδιών στο Μπέβερλι Χιλς για 36,8 εκατομμύρια δολάρια. Το διάσημο pad ανήκε προηγουμένως στους Hugh Hefner και Katherine Hepburn, αν και ο James φέρεται να το αγόρασε από τον θρύλο της σαπουνόπερας Lee Phillip Bell, ο οποίος συνδημιούργησε τους The Bold and the Beautiful και The Young and the Restless. Το συγκρότημα μεσογειακού στιλ, που χτίστηκε αρχικά το 1930, διαθέτει αίθουσα προβολών, φωτιζόμενο γήπεδο τένις και πισίνα με δύο μπάνια. Οι ανακαινίσεις όλα αυτά τα χρόνια του έδωσαν επίσης ολόκληρους τοίχους από γυάλινα ρυθμιστικά για βέλτιστη ροή εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, καθώς και πολυάριθμους φεγγίτες και εσωτερικά σιντριβάνια.

Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο, το James’s LeBron James Family Foundation αγόρασε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και τον χώρο εκδηλώσεων παλαιότερα γνωστό ως Tangier στο Akron του Οχάιο, με στόχο τη δημιουργία ενός κοινοτικού χώρου και ειδικού χώρου εκδηλώσεων για τις οικογένειες του James’s I Promise School και της ευρύτερης κοινότητας. Τα σχέδια για τον χώρο περιλαμβάνουν εστιατόρια, χώρους συναντήσεων, χώρο παραστάσεων, κέντρο οικονομικών συμβουλών, ακόμη και μουσείο LeBron James.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments