Ελλάδα

Φλοίσβος: Νεκρός ένας 36χρονος στη Μαρίνα – Άγνωστες οι συνθήκες του θανάτου

Φλοίσβος: Νεκρός ένας 36χρονος στη Μαρίνα –  Άγνωστες οι συνθήκες του θανάτου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φλοίσβος: Υπό άγνωστες συνθήκες βρέθηκε νεκρός ένας 36χρονος στη μαρίνα του Φλοίσβου

Υπό άγνωστες συνθήκες βρέθηκε νεκρός ένας 36χρονος στη μαρίνα του Φλοίσβου. Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ της Παρασκευής [8/7].

Ο 36χρονος αλλοδαπός ήταν μέλος πληρώματος σκάφους σημαίας Μάλτας, στην προβλήτα F της μαρίνας Φλοίσβου.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του.

Δύο νεκροί ηλικίας 22 και 25 ετών σε ισάριθμα τροχαία

Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστύχημα που συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδικότερα, στο πρώτο περιστατικό, το όχημα που οδηγούσε 22χρονος στη λεωφόρο Κηφισού, ξέφυγε για άγνωστο λόγο, έως τώρα, από την πορεία του και έπεσε πάνω σε κολόνα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός. Χρειάστηκε, μάλιστα, η επέμβαση πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα. asthenoforo-prwi-25

Λίγη ώρα αργότερα, μηχανή που οδηγούσε 25χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη λεωφόρο Δεκελείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα δύο τροχαία.

Θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό: Νεκρός 22χρονος – Επέστρεφε από τη δουλειά

Άλλη μία τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα έναν 22χρονο, σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 22χρονος, επέστρεφε από βραδινή βάρδια από τη δουλειά του.

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε λίγο πριν από τις 5 το πρωί από την πυροσβεστική ένας νεαρός άνδρας από ΙΧ το οποίο επέβαινε στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το όχημά του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Σκάι από το σημείο, όπου το αυτοκίνητο έχει μεταμορφωθεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο οδόστρωμα διακρίνονται και τα ίχνη του φρεναρίσματος του οχήματος. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και η Τροχαία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments