Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Μάγκνουσον: «Θέλω τίτλους με την ομάδα» [vid]

Παναθηναϊκός – Μάγκνουσον: «Θέλω τίτλους με την ομάδα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: PAO FC

Παναθηναϊκός - Μάγκνουσον: Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Tριφυλλιού

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Tριφυλλιού, δείχνοντας πανέτοιμος να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής των “πράσινων” και να διεκδικήσει τίτλους με τη νέα ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για ποιους λόγους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό; 

“Ήταν μια εύκολη απόφαση όταν μου τηλεφώνησαν από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα. Τον γνωρίζω από παιδί. Συμμετείχε στο Champions League Europa League και πραγματικά ήταν εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση του”.

-Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία και τώρα Ελλάδα. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος; 

“Νομίζω ότι ακολουθώ τον καιρό! Όσο πάει και καλυτερεύει. Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσω τίτλους. Συνέβη μόλις μια φορά στη Ρωσία και είμαι λυπημένος για αυτό.

Τώρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο πέρυσι, ξέρω ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, παρακολουθώ το πρωτάθλημα το οποίο είναι δυνατό.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παλεύω για την ομάδα και τους φιλάθλους. Θέλω να κερδίσω κάτι. Είμαι πραγματικά “πεινασμένος” για νίκες”.

-Παίζοντας σε δυνατά πρωταθλήματα και σπουδαίες ομάδες τι θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις στον Παναθηναϊκό απ’ όσα έμαθες;

“Έμαθα πολλά στη Γιουβέντους σε ό,τι αφορά την άμυνα. Είναι μυστικό τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα αλλά σίγουρα στις προπονήσεις θα δίνω τα πάντα και θα προσπαθήσω να μάθω στους νεαρούς συμπαίκτες μου. Πρόκειται για μια καλή ομάδα. Έλεγξα το ρόστερ, είναι μια νεανική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω την εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ”.

-Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά;

“Ψηλός, αμυντικός, έχω ταχύτητα, έχω καλό αρίστερο πόδι, μου αρέσει να προωθώ τη μπάλα και να περνάω μακρινές μπαλιές. Χρειάζεται να δείξω την ποιότητα μου στα παιχνίδια”.

-Μίλησες με κάποιον για να συλλέξεις πληροφορίες προτού έρθεις στον Παναθηναϊκό; 

“Μίλησα με τον Χέλγκι Σίγκουρντσον, τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Του είπα για την πρόταση και μου απάντησε: “μην το σκέφτεσαι καν. Να πας. Θα το απολαύσεις.

Είναι σπουδαίος σύλλογος, απίστευτοι φίλαθλοι και θα σου αρέσει πολύ να ζεις εκεί με την οικογένεια σου”. Όταν τα άκουσα αυτά έκανε την απόφαση μου ευκολότερη.

Επίσης μίλησα με φίλους μου από την Ισλανδία που παίζουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μου είπαν “καλωσήρθες στο πρωτάθλημα θα το απολαύσεις”. Οπότε χαμογελάω αυτή τη στιγμή”.

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

“Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Ακόμα και όταν δεν ήταν επίσημο μου έστελναν πολλά μηνύματα που δεν θα μπορούσα να απαντήσω γιατί προφανώς θα έπρεπε να είσαστε οι πρώτοι που θα δημοσιοποιούσατε τη συμφωνία.

Έχω δει βίντεο των φιλάθλων της ομάδας. Συνεχίστε έτσι, να είσαστε… τρελοί στις κερκίδες. Γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι δίνουν ενέργεια στους ποδοσφαιριστές και μας βοηθούν για να κερδίσουμε κάτι. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα, όπως κάνετε πάντα.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments