Διεθνή

Μπαχτσελί και Γκρίζοι Λύκοι: Τουρκικά εδάφη Κρήτη και Ανατολικό Αιγαίο!

Μπαχτσελί και Γκρίζοι Λύκοι: Τουρκικά εδάφη Κρήτη και Ανατολικό Αιγαίο!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μπαχτσελί και Γκρίζοι Λύκοι: Συγκεκριμένα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί επισκέφθηκε τα γραφεία των «Γκρίζων Λύκων» και έλαβε δώρο από την οργάνωση έναν πίνακα, ο οποίος εμφανίζει τα νησιά όλου του Ανατολικού Αιγαίου και ολόκληρη την Κρήτη ως τμήματα της εδαφικής επικράτειας της γειτονικής μας χώρας.

Δεύτερη συνεχόμενη πρόκληση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας, με διάστημα ολίγων ωρών μεταξύ τους και με πρωταγωνιστές, αυτήν την φορά, τον κυβερνητικό εταίρο του Προέδρου Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και τον Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, της ακραίας εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι».

Συγκεκριμένα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί επισκέφθηκε τα γραφεία των «Γκρίζων Λύκων» και έλαβε δώρο από την οργάνωση έναν πίνακα, ο οποίος εμφανίζει τα νησιά όλου του Ανατολικού Αιγαίου και ολόκληρη την Κρήτη ως τμήματα της εδαφικής επικράτειας της γειτονικής μας χώρας.

Στο επίκεντρο του χάρτη, που δώρισε ο Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ στον Μπαχτσελί, βρίσκεται το Αιγαίο Πέλαγος. Ο χάρτης παρουσιάζει την Μεγαλόνησο και όλα τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους, από τη Θάσο έως τη Ρόδο, βαμμένα με κόκκινο χρώμα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Μπαχτσελί και οι «Γκρίζοι Λύκοι» θέλησαν να εκφράσουν τον εξόφθαλμο και θρασύ αναθεωρητισμό και επεκτατισμό τους.

Μάλιστα, οι σχετικές φωτογραφίες αναρτήθηκαν και στο μέσο κοινωνική δικτύωσης Twitter. Η ανάρτηση συνοδευόταν από την επισήμανση των «Γκρίζων Λύκων», σύμφωνα με την οποία «ο αρχηγός μας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία των Γκρίζων Λύκων. Ο Σοφός Ηγέτης του Τουρκικού Κόσμου, ο Ηγέτης μας, ο Παντοδύναμος Αλλάχ να ευλογεί τον Κύριο Ντεβλέτ Μπαχτσελί και να του χαρίζει μακροζωία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments