Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα έχει σύσκεψη με τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα έχει σύσκεψη με τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το πρωί τις περιοχές της Κρωπίας, της Παιανίας, των Σπάτων Αρτέμιδος και της Ραφήνας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το πρωί τις περιοχές της Κρωπίας, της Παιανίας, των Σπάτων Αρτέμιδος και της Ραφήνας και στις 12:45 θα έχει σύσκεψη με τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας, στην Παλλήνη.

Νέα Δημοκρατία για Τσίπρα: Ο υπουργός σας παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο

Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά η ΝΔ στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί ελευθερίας του τύπου υπενθυμίζοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός του έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο για επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης.  «Ακούγοντας τον κ. Τσίπρα να υπερασπίζεται την ελευθερία του τύπου, θα θυμίζουμε συνεχώς πώς την αντιλαμβάνονται στο κόμμα του οποίου ο αρμόδιος υπουργός έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και προσθέτει ότι «πιο ενδεικτικό παράδειγμα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Ηλιόπουλος που εμφανίζεται να φωνάζει απαράδεκτα χουλιγκανικού τύπου συνθήματα, απειλώντας δημοσιογράφους με λιντσάρισμα. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι τραβηγμένο το 2015, όταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και έμεναν εκατοντάδες δημοσιογράφοι στον δρόμο. Αλλά η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ακριβώς η ίδια και το 2022»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments