Αθλητισμός

ΑΕΚ: Χωρίς Γαλανόπουλο στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Χωρίς Γαλανόπουλο στην Ολλανδία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi, Αρχείου

ΑΕΚ: Πολυπληθής θα είναι η αποστολή της ΑΕΚ που «πετάει» αύριο για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Πολυπληθής θα είναι η αποστολή της ΑΕΚ που «πετάει» αύριο για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε 30 ποδοσφαιριστές για το ταξίδι στο Άλκμααρ, ανάμεσά τους όμως δεν βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος που μένει Αθήνα για να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, αφού φαίνεται πως το πρόβλημά του στον αστράγαλο εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει επί ολλανδικού εδάφους έως τις 29 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσει και τρεις φιλικούς αγώνες, με τη Γκενκ (16/7), τη Φόλενταμ (22/7) και την Ουτρέχτη (27/7)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης Αμυντικοί: Μοχαμαντί, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος. Μέσοι: Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος Επιθετικοί: Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία

Ανακοινώθηκε ο Γιόνσον – “Είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους”

Ο Γενς Γιόνσον είναι και «με τη βούλα» από σήμερα παίκτης της ΑΕΚ. Η απόκτηση του 29χρονου Δανού με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ανακοινώθηκε σήμερα [6/7] από τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι τον καλωσόρισαν παραθέτοντας και το σύντομο βιογραφικό του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γενς Γιόνσον. Ο Δανός διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Γενς Γιόνσον γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Άαρχους της Δανίας. Σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας της πόλης του και το 2011 έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Άαρχους σε επίσημο παιχνίδι. Συνολικά αγωνίστηκε σε 120 παιχνίδια με τον σύλλογο της Δανίας (2 γκολ, 4 ασίστ). jonson-aek_1

Τον Αύγουστο του 2016 πήρε μεταγραφή στην Κόνιασπορ. Με την τουρκική ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ του 2017, ενώ αγωνίστηκε και στο Europa League. Συνολικά μέτρησε 119 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (6 γκολ, 3 ασίστ). Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Κάντιθ, με την οποία αγωνίστηκε σε 61 παιχνίδια την επόμενη διετία.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του και τον Νοέμβριο του 2020 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών της Δανίας.

Γενς, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments