Ελλάδα

Χαλκιδική: Η “χαμένη” μπάλα από τη Λήμνο έσωσε τη ζωή του 30χρονου

Χαλκιδική: Η “χαμένη” μπάλα από τη Λήμνο έσωσε τη ζωή του 30χρονου

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook, Αρχείου

Χαλκιδική: Σημαντικές πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, για τον τρόπο που κατάφερε να σωθεί ο δεύτερος αγνοούμενος από το Ποσείδι, 30χρονος από τα Σκόπια, στη μάχη που έδωσε επί 19 ώρες στη θάλασσα στη Χαλκιδική

Σημαντικές πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, για τον τρόπο που κατάφερε να σωθεί ο δεύτερος αγνοούμενος από το Ποσείδι, 30χρονος από τα Σκόπια, στη μάχη που έδωσε επί 19 ώρες στη θάλασσα στη Χαλκιδική. Να θυμίσουμε πως οι λιμενικές αρχές τον εντόπισαν την Κυριακή [10/7] το μεσημέρι, όπου κρατούσε μία μπάλα.

Μάλιστα για αυτή υπάρχει μία ιστορία, που μπορεί να γίνει και ταινία. Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο τόπι τον κράτησε στην επιφάνεια του νερού όποτε κουραζόταν βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή έχοντας ταξιδέψει από τη Λήμνο για 10 ημέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr η μπάλα που βρέθηκα στα χέρια του Ιβάν χάθηκε από την παραλία Εβγάτη στη Λήμνο, στις 31 Ιουνίου. Κατά την ίδια πηγή δύο μικρά παιδιά, ο 6χρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων από τη Θεσσαλονίκη, είχαν πάει με τους γονείς τους στη συγκεκριμένη παραλία όπου είχαν βρεθεί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εκεί, τα δύο παιδιά έπαιζαν με την αγαπημένη τους μπάλα ώσπου κάποια στιγμή αυτή ξέφυγε από τον έλεγχό τους και την τράβηξαν μακριά τα θαλάσσια ρεύματα. Κολυμβητής που έτυχε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο σημείο προσπάθησε να την προλάβει, χωρίς όμως αποτέλεσμα με τη μητέρα τους να βλέπει τη φωτογραφία με τη μπάλα και να αναγνωρίζει ότι είναι η ίδια με αυτή που είχαν χάσει τα παιδιά της στη Λήμνο. Η μπάλα, που είναι δερμάτινη και έχει μέγεθος μπάλας χάντμπολ, αν και ήταν ξεφούσκωτη, όπως ανέφερε ο 30χρονος, κατάφερε να τον βοηθήσει τόσο ώστε να παραμείνει ζωντανός.

Σύμφωνα με τον Ιβάν, ο ίδιος βούτηξε όχι για να κολυμπήσει αλλά για να σώσει τους άλλους δύο φίλους του. Όπως είπε στη Δήμαρχο Κασσάνδρας και τις αρχές, είχε να δει τους φίλους του από την ώρα που μπήκαν στη θάλασσα, καθώς τα κύματα ήταν μεγάλα και τους παρέσυραν αμέσως προς τα μέσα με αποτέλεσμα να χαθούν από τα μάτια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments