Lifestyle

Μέγκαν Φοξ: Έστειλε λουλούδια στον πρώην της για να του ευχηθεί που έγινε μπαμπάς

Μέγκαν Φοξ: Έστειλε λουλούδια στον πρώην της για να του ευχηθεί που έγινε μπαμπάς

Πηγή Φωτογραφίας: Page Six

Μέγκαν Φοξ: Μια πολύ ευγενική χειρονομία έκανε η ηθοποιός για το νέο παιδί του πρώην άντρα της

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έγινε πατέρας για τέταρτη φορά με τη Σάρνα Μπέρτζες και η πρώην σύζυγός του Μέγκαν Φοξ τους έστειλε λουλούδια για να του ευχηθεί. Ο λόγος για τη Μέγκαν Φοξ, η οποία μπορεί στην αρχή να ήταν διαστακτική με την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως φαίνεται πως το ξεπέρασε γρήγορα και τώρα είναι πολύ χαρούμενη που θα έχουν ένα επιπλέον μωρό στην πολυμορφική οικογενειά τους.

Ειδικότερα παρήγγειλε μια σύνθεση λευκών λουλουδιών στο ζευγάρι μαζί με μία ευχητήρια κάρτα, που έγραφε πάνω «Συγχαρητήρια Μπράιαν και Σάρνα», σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ

Η ευγενική χειρονομία της Μέγκαν Φοξ επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν το πρώην ζευγάρι να έχει άψογες σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους. Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην σύζυγός της υποδέχτηκε τον γιο του με τη δημοφιλή χορεύτρια. Μάλιστα, τον σύστησαν στους διαδικτυακούς τους φίλους, με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η 37χρονη χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Κώμα μετά το φαγητό. Ο Ζέιν φυσικά, γιατί εγώ είμαι το φαγητό». Στη συνέχεια, προχώρησε σε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο περιγράφει τα συναισθήματά της για τη γέννηση του γιου της. «Ακόμα δεν βρίσκω τις λέξεις για να περιγράψω όσα νιώθω. Τώρα τον κοιτάζω και γεμίζω δάκρυα από το πόσο μεγάλη νιώθω την καρδιά μου και πόσο βαθιά και άνευ όρων τον αγαπώ. Ξέρω ότι δεν θα είμαι η ίδια ποτέ ξανά. Συνειδητοποιώ ότι ποτέ δεν γνώρισα τέτοια αγάπη και δεν ήξερα ότι υπήρχε. Είναι τόσο αβάσταχτα όμορφο για να το επεξεργαστώ», γράφει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments