Ελλάδα

Μαρούσι – Real: Κουκουλοφόροι με γάντια έβαλαν τα γκαζάκια στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος

Μαρούσι – Real: Κουκουλοφόροι με γάντια έβαλαν τα γκαζάκια στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μαρούσι - Real: Εξελίξεις υπάρχον από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης [13/7] στα γραφεία που στεγάζονται η εφημερίδα Real και ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM

Εξελίξεις υπάρχον από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης [13/7] στα γραφεία που στεγάζονται η εφημερίδα Real και ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα άτομα που συμμετείχαν στην εμπρηστική επίθεση ήταν συνολικά δύο, τα οποία φορούσαν κουκούλες και γάντια.

Ο μηχανισμός αποτελείτο από γκαζάκια που ήταν κολλημένα μεταξύ τους και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και οι άγνωστοι άφησαν σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο. Από τα τρία γκαζάκια τα δύο εξερράγησαν και το τρίτο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για αναζήτηση τυχόν στοιχείων που θα οδηγήσουν στους δράστες.

Για την ακρίβεια βρέθηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτηρίου μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Σημειώνεται ότι το ισόγειο του κτηρίου είναι κενό, στον πρώτο και δεύτερο όροφο στεγάζονται τα γραφεία Real FM & Real News, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας.

Οι μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι ο εξαερισμός μετέφερε ως «καμινάδα» τη φωτιά στον τρίτο όροφο που έχει τις μεγαλύτερες ζημιές

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ είναι ότι πρόκειται για μια κλιμάκωση στη σειρά των επιθέσεων για τον απεργό πείνας «τοξοβόλο του Συντάγματος» Γιάννη Μιχαηλίδη.

Μαρούσι: Φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real

Μεγάλη πυρκαγιά,  ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM και η εφημερίδα Real News επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες και και 6 οχήματα, απεγκλωβίζοντας μια ηχολήπτρια του ραδιοφώνου που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, εντοπίστηκαν τρία γκαζάκια.

Για εμπρησμό έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή, σε αναρτήσεις του, ο ιδιοκτήτης των συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης, Νίκου Χατζηνικολάου:«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!» γράφει ο κ. Χατζηνικολάου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments