Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σε μένα ο έρωτας δεν κοιμάται ποτέ»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σε μένα ο έρωτας δεν κοιμάται ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ισχύει ότι ο πρώην άντρας μου με έβαζε στο χειρουργείο και με πείραζε με το νυστέρι»

Καλεσμένη στο κανάλι του Fipster, κατά κόσμο Φίλιππος Ιωάννου, στο youtube πήγε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις που έστειλαν οι συνδρομητές της πλατφόρμας.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Όχι δεν είμαι τώρα (ερωτευμένη). Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι. Ο έρωτας είναι τόσο ωραίο συναίσθημα. Πεταρίζει η καρδούλα σου […] Σε εμένα δεν κοιμάται ποτέ (ο έρωτας). Είναι σε εγρήγορση”, αφήνοντας να εννοηθεί κατόπιν πως δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που ήταν ερωτευμένη.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (5:55):

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στη μουσική, στην καριέρα της αλλά και τις πλαστικές.

Όσον αφορά το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ για εκείνη, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: “Το δικαιολογώ. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments