Lifestyle

George- Amal Clooney: Διακοπές για το ερωτεύμενο ζευγάρι στη Λίμνη Κόμο

George- Amal Clooney: Διακοπές για το ερωτεύμενο ζευγάρι στη Λίμνη Κόμο

Πηγή Φωτογραφίας: Keep Talking Greece -Harper's Bazaar

George- Amal Clooney: Η σπάνια έξοδός τους σε εστιατόριο της περιοχής που μαρτύρησε πως επρόκειτο για ρομαντικό δείπνο.

Ύστερα από μία απαιτητική χρονιά για την Amal Clooney, η οποία ηγήθηκε της ειδικής νομικής ομάδας για τη δίωξη της Ρωσίας και μετά από λίγες ημέρες αναψυχής στη Νότια Γαλλία με το φιλικό ζευγάρι, Cindy Crawford και Randy Gerber, η νομικός μαζί με τον διάσημο σύζυγό της, George Clooney βρίσκονται στο αγαπημένο τους μέρος, τη Λίμνη Κόμο, όπου ο ηθοποιός διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια σπίτι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία σπάνια έξοδό του, ενώ απόλαυσαν το δείπνο του σε ένα εστιατόριο της περιοχής. Ειδικότερα, η Clooney επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό και αστραφτερό spaghetti-strap φόρεμα σε mint απόχρωση από Ermanno Scervino, ενώ ο σύζυγός της επέλεξε να κάνει μία πιο casual εμφάνιση με ένα μπλε polo και τζιν παντελόνι, δεδομένου ότι βρίσκονται σε διακοπές.

Όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες, οι Clooney δεν είχαν μαζί τους τα παιδιά τους, μαρτυρώντας πως επρόκειτο για ένα ρομαντικό ραντεβού μεταξύ τους. Παράλληλα, όπως εξήγησε η ανάρτηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου στο οποίο δείπνησαν, ο ηθοποιός τού πούλησε τη Harley-Davidson μηχανή του, την οποία μάλιστα υπέγραψε.

Το ζευγάρι, παρά το γεγονός πως έχει αποκτήσει δύο παιδιά, αυτό δεν τους εμποδίζει να βρίσκουν προσωπικό χρόνο για τους δυο τους

Στο παρελθόν, ο Clooney είχε εξομολογηθεί τις δυσκολίες του να μεγαλώνεις δίδυμα. “Δεν κλαίνε. Κλαίω περισσότερο. Κλαίω 4 φορές την ημέρα τώρα, γιατί είμαι κουρασμένος”, είχε πει το 2017. Ωστόσο, πρόσφατα δεν παρέλειψε να ομολογήσει πως η ζωή του ήταν άδεια πριν γεννηθούν τα παιδιά του.

“Η πατρότητα μου δίνει την αίσθηση του ανήκειν και την αίσθηση ενός σπιτιού και αγάπης δίχως όρους. Όλα τα πράγματα που ήλπιζες πως θα αποκτούσες με μία πολύ καλή καριέρα και ένα σκυλί. Συνειδητοποιείς πως αυτό (η πατρότητα) είναι πολλά παραπάνω από αυτά”, είχε δηλώσει.Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας που γύρισε με την επί χρόνια φίλη του, Julia Roberts, ενώ στα σκαριά βρίσκεται επίσης το νέο φιλμ, στο οποίο θα συμπρωταγωνιστήσει, για ακόμη μία φορά, με τον Brad Pitt.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments