Πολιτική

Πλεύρης για τον θάνατο 49χρονου στην Πάτρα: Θα αποδοθούν ευθύνες

Πλεύρης για τον θάνατο 49χρονου στην Πάτρα: Θα αποδοθούν ευθύνες
Πλεύρης για τον θάνατο 49χρονου στην Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα για τις συνθήκες θανάτου ζήτησε ο υπουργός Υγείας

Κατεπείγουσα έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 49χρονου άνδρα ο οποίος έχασε τη ζωή του αβοήθητος λίγο αφότου είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα και άμεσα θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν, για το περιστατικό θανάτου του 49 χρόνου στην Πάτρα. Σε όποιον καταφθάνει εκτάκτως σε νοσοκομείο οφείλουμε να παρέχουμε τη δέουσα φροντίδα είτε το νοσοκομείο εφημερεύει είτε όχι» τόνισε ο υπουργός με μήνυμα του στο twitter.

Τι κατήγγειλαν οι συγγενείς του 49χρονου στην Πάτρα

Οι συγγενείς του άτυχου 49χρονου καταγγέλλουν, σύμφωνα με το tempo24.news, ότι προσήλθε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη. Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως, μόλις λίγα μέτρα από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού. Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά.

Η απώλεια του 49χρονου είναι η δεύτερη που «μετρά» η οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες από τη ζωή έφυγε η 44χρονη αδελφή του, νοσηλευόμενη με κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments