Τεχνολογία

Κυκλοφόρησαν τα νέα emoji – Ανάμεσα τους είναι ένα κουνημένο κεφάλι και μια χήνα

Κυκλοφόρησαν τα νέα emoji – Ανάμεσα τους είναι ένα κουνημένο κεφάλι και μια χήνα

Πηγή Φωτογραφίας: BBC

Ένα κεφάλι που κουνιέται, νέο χρώμα καρδιάς και μια όρθια χήνα είναι μεταξύ μιας νέας ομάδας emojis που πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος.

Η λίστα της Unicode Consortium περιέχει  31 νέα emoji, τα οποία προσπαθούν να αποτυπώσουν όσα δεν μπορούμε να πούμε με λόγια σε μηνύματα κειμένου ή και σε ηλεκτρονικά μηνύματα. Αυτή είναι μια πολύ μικρότερη έκδοση από τα 112 emoji που κυκλογόρησαν πέρσυ ίδια περίοδο τα οποία περιελάμβαναν έγκυες γυναίκες, ένα δεκανίκι και ένα σήμα χαμηλής μπαταρίας. Η συνοπτική έκδοση είχε ως επί το πλείστον θετική ανταπόκριση στο διαδίκτυο.Τα emoji θα περάσουν από έναν τελικό γύρο έγκρισης τον Σεπτέμβριο πριν κυκλοφορήσουν. Ο ιστότοπος αναφοράς Emoji Emojipedia είπε ότι, ενώ ορισμένα emoji ενδέχεται να μην έχουν την τελική έκδοση, τα περισσότερα που φτάνουν σε αυτό το στάδιο επιβεβαιώνονται.

Τα σχέδια που εμφανίζονται εδώ είναι δείγματα που σχεδιάστηκαν από την Emojipedia για την έκδοση Emoji 15.0

Οι εταιρείες όπως η Apple, η Google και η Samsung πρέπει να κάνουν τα δικά τους σχέδια για τα emoji. Τα επιλεγμένα emoji επιλέγονται από την Unicode Consortium, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα την Καλιφόρνια.

Ο Keith Broni, αρχισυντάκτης του Emojipedia, είπε ότι ο μικρότερος αριθμός emoji φέτος ήταν μια «σκόπιμη επιλογή».

«Τα προηγούμενα χρόνια προστέθηκαν πολλά πράγματα. Θέλουν να δουν τι μπορούμε να προσθέσουμε που θα αντιπροσωπεύει σύμβολα που γνωρίζουμε ή εμπειρίες που είχαμε – πράγματα όπως ένα πρόσωπο που τρέμει ή τις ροζ καρδιές».

Είπε ότι οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν που είδαν το emoji με ροζ καρδιά να περιλαμβάνεται τελικά, αλλά τον ενδιέφερε ιδιαίτερα η χρησιμότητα του κουνώντας το κεφάλι.

«Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί όταν κλονιζόμαστε μεταφορικά ή σωματικά», είπε. «Αλλά ένα μεγάλο μέρος της λογικής πίσω από αυτό ήταν – πώς μπορούμε να μεταφέρουμε τι συμβαίνει σε ένα άτομο όταν βιώνει την εμπειρία του σεισμού;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments