Lifestyle

Ριάνα: Η νέα της φωτογραφία σαν μαμά

Ριάνα: Η νέα της φωτογραφία σαν μαμά

Πηγή Φωτογραφίας: Today Post US Zero- Pinkvilla- NYCscribe

Ριάνα: Η τραγουδίστρια έκανε βόλτα σε έκθεση ζωγραφικής στο Λονδίνο

Οι δημόσιες εμφανίσεις της Ριάνα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μετά από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, με τον αγαπημένο της Asap Rocky. Η πρώτη της εμφάνιση μετά την γέννα έγινε στο Wireless Festival όπου τραγουδούσε ο σύντροφός της, τώρα η pop star έδωσε το παρών στην έκθεση «Mexican Geniuses» του Λονδίνου και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, καθισμένη σε ένα παγκάκι.

Με ένα κάζουαλ total black ντύσιμο, λευκά sneakers και χρυσό περιδέραιο, η νέα μαμά φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Να τονίσουμε ότι η Ριάνα μένει προσωρινά στην Ευρώπη αυτό το διάστημα, αφού πρόσφατα είχε συνοδεύσει τον πατέρα του παιδιού της και σε μουσικό φεστιβάλ στην Πορτογαλία όπου τραγουδούσε.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννα, στη γειτονιά Crystal Palace, η Ριάνα φάνηκε να φορά και πάλι ολόμαυρα ρούχα και να χαμογελά, καθώς ποζάρει

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Ριάνα ήταν η αγαπημένη των παπαράτσι, αφού με τις στυλιστικές της επιλογές, τραβούσε τα βλέματα όλων. Στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue, πέρασε το δικό της μήνυμα και αυτό δεν ήταν άλλο, από το γεγονός ότι μία γυναίκα δεν χάνει τη σεξουαλικότητά της, όταν φέρνει στον κόσμο παιδί.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον, να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει», είχε δηλώσει η τότε εγκυμονούσα Ριάνα.

Ο έρωτάς της με τον ράπερ έχει περάσει από πολλά στάδια. Οι δυο τους ξεκίνησαν ως πολύ καλοί φίλοι, αλλά όσα ένιωθαν ο ένας για τον άλλο ξεπερνούσαν τα όρια της φιλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments