Ελλάδα

Καστελόριζο: Κλειστό λόγω… ασθενείας το αεροδρόμιο

Καστελόριζο: Κλειστό λόγω… ασθενείας το αεροδρόμιο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Καστελόριζο: Χωρίς αεροδρόμιο βρέθηκε και κάποιες μέρες το Καστελόριζο, μιας και ο μοναδικός υπάλληλος που είναι στο πύργο ελέγχου αρρώστησε και έτσι δεν μπορούσε να λειτουργήσει όπως έπρεπε

Χωρίς αεροδρόμιο βρέθηκε και κάποιες μέρες το Καστελόριζο, μιας και ο μοναδικός υπάλληλος που είναι στο πύργο ελέγχου αρρώστησε και έτσι δεν μπορούσε να λειτουργήσει όπως έπρεπε και έτσι έπρεπε να κλείσει για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, ο υπάλληλος που υπηρετεί στην υπηρεσία πληροφοριών πτήσεων το Καστελόριζο ενημέρωσε ότι δεν αισθανόταν καλά. Αντικαταστάτης του δεν υπάρχει κι έτσι το αεροδρόμιο έβαλε λουκέτο. «Έπαθε κορονοϊό ο άνθρωπος και έκλεισε το αεροδρόμιο. Την στιγμή που είναι ένα άτομο, είναι λογικό», λέει ο Γιώργος Κωσταντινάκης, πρόεδρος πανελληνίου συλλόγου τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ.

Ο πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ καταγγέλλει στο MEGA ότι σε αρκετά περιφερειακά αεροδρόμια υπηρετεί μόνιμα ένας ή και κανένας τηλεπικοινωνιακός υπάλληλος, με αποτέλεσμα να κλείνουν για μερικές μέρες ακόμη και κατά τη θερινή περίοδο.

«Πέρσι κλείσανε 5 αεροδρόμια, η Ικαρία, η Μήλος, η Κοζάνη, η Νάξος και η Καστοριά, φέτος έχει ξεκινήσει και το Καστελόριζο και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Έκλεισαν γιατί αρρώστησε ο μοναδικός υπάλληλος που υπηρετεί εκεί».

Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο Καστελόριζο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Από σήμερα Δευτέρα [18/7] οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου εκτελούνται κανονικά καθώς μεταφέρθηκε προσωρινά άλλος υπάλληλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments