Οικονομία

Power Pass: Σήμερα τελειώνουν οι πληρωμές για 1,9 εκατ. δικαιούχους

Power Pass: Σήμερα τελειώνουν οι πληρωμές για 1,9 εκατ. δικαιούχους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σήμερα τελειώνουν οι πληρωμές για τους 1,9 εκατ. δικαιούχους του Power Pass

Σήμερα τελειώνουν οι πληρωμές για τους 1,9 εκατ. δικαιούχους του Power Pass και αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές και για αυτούς που ήταν σε εκκαθάριση. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν πληρωθεί και οι τελευταίοι δικαιούχοι του Power Pass. Ομως έξτρα επιδότηση έρχεται και για τους λογαριασμούς του Ιουνίου.

Οι δικαιούχοι δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν νέες αιτήσεις, καθώς ο προσδιορισμός της μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης θα γίνει αφού επανυπολογιστεί εκ νέου η επιβάρυνση για όλη την περίοδο από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 30 Ιουνίου. Αφού αφαιρεθούν τα ποσά της κρατικής επιδότησης και των εκπτώσεων από τους παρόχους και στη συνέχεια και τα ποσά που έλαβε ο δικαιούχος από το Power Pass για την επιπλέον επιβάρυνση θα επιστραφεί το 60%.

Θα ακολουθήσουν τα εξής μηνύματα μέχρι την πληρωμή

  • «Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα»: Το ποσό επιστροφής (για πληρωμή, μέσω ΔΙΑΣ) θα αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα.
  • «Προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα»: Η εντολή για το ποσό επιστροφής έχει αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα μέσω ΔΙΑΣ και αναμένεται από την τράπεζα να κάνει την πληρωμή.
  • «Εγκριθείσα»: Σημαίνει ότι έχουμε λάβει απάντηση από το επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα ότι εκτέλεσε επιτυχώς την πληρωμή. Ο/Η δικαιούχος μπορεί να ελέγξει το λογαριασμό του/της.
  • Το μήνυμα «Εγκριθείσα» σας ενημερώνει με απλά λόγια ότι έχετε λάβει τα χρήματα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments