Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Μήνυμα 122 στα Μέγαρα για εκκένωση

Φωτιά τώρα: Μήνυμα 122 στα Μέγαρα για εκκένωση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φωτιά τώρα: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική υπηρεσία, από  τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης [ 20/7] σε αγροτοδασική έκταση στη Βένιζα Μεγάρων

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική υπηρεσία, από  τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης [ 20/7] σε αγροτοδασική έκταση στη Βένιζα Μεγάρων.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε άμεσα στους κατοίκους του οικισμού Ζάχουλη Μεγάρων ώστε να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

“Αν βρίσκεστε στον οικισμό Ζάχουλη Μεγάρων εκκενώστε τώρα προς Αλεποχώρι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών”

Στο σημείο επιχειρούν μέχρι στιγμής 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, εξετραπησαν 2 Air Tractores σε περιπολία και καταφθάνουν ένα Erickson, ένα ΑΒ215 και ακολουθούν 3 CL 215, ενα Erickson και 2 Air tractors.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί αυτή τη στιγμή

Σε διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησε η αστυνομία λόγω της φωτιάς που ξέσπασε λίγο νωρίτερα στα Μέγαρα.

Συγκεκριμένα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων στην Ανώνυμο οδό στο ύψος της συμβολής της με την Εθνική Οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου, με σήμανση προς Άνω Αλεποχώρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments