Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η 33χρονη οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων, μετά τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας είναι ήδη προφυλακισμένη.

Η 33χρονη φανερά αδυνατισμένη και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται στο ανακριτικό γραφείο νωρίς το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η 33χρονη είναι αντιμέτωπη με νέα συμπληρωματική κατηγορία καθώς από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πριν χορηγήσει την θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της είχε επιχειρήσει να κόψει το νήμα της ζωής της ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, της Πάτρας, τον Απρίλιο του 2021.

Το παιδί είχε εισαχθεί τον Απρίλιο του 2021 και η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε στους γιατρούς ότι  εκδήλωνε σπασμούς. Έπειτα από λίγα 24ωρα νοσηλείας της μικρής, η 33χρονη ενημέρωσε τους γιατρούς ότι «κάτι συμβαίνει με την Τζωρτζίνα».

Οι γιατροί έσπευσαν στον θάλαμο που νοσηλεύονταν το κορίτσι και έπειτα από 45 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης το επανέφεραν στη ζωή, όμως ο εγκέφαλός της είχε υποστεί σοβαρές βλάβες. Το παιδί έφυγε τελικά από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου του 2022, μέσα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», μετά από λήψη μεγάλης ποσότητας κεταμίνης, ουσία που της χορήγησε, σύμφωνα με την αρχική κατηγορία, η μητέρα της!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments