Διεθνή

Ρωσία: Υπάρχουν βιολογικά ενισχυμένοι Ουκρανοί!

Ρωσία: Υπάρχουν βιολογικά ενισχυμένοι Ουκρανοί!

Πηγή Φωτογραφίας: APTOPIX

Ρωσία: Με βάση τους ισχυρισμούς του, υπάρχουν «βιοεργαστήρια» στην Ουκρανία, που ενδυναμώνουν Ουκρανούς και τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά.

Στο εύλογο ερώτημα των Ρώσων πολιτών σχετικά με το γιατί ο ρωσικός στρατός αδυνατεί να λυγίσει την αντίσταση των Ουκρανών πολιτών εδώ και πέντε μήνες απάντηση δίνουν ο Konstantin Kosachev, ο αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας, και η Irina Yarovaya, αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας.

Σύμφωνα με τους κορυφαίους αυτούς αξιωματούχους του καθεστώτος Πούτιν, ο ουκρανικός λαός ανθίσταται αποτελεσματικά, διότι υπάρχουν Ουκρανοί που ενισχύονται… βιολογικά, όπως οι εν λόγω αξιωματούχοι υποστηρίζουν στην καθημερινή εφημερίδα της Ρωσίας Kommersant.

Με βάση τους ισχυρισμούς του, υπάρχουν «βιοεργαστήρια» στην Ουκρανία, που ενδυναμώνουν Ουκρανούς και τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά.

Υπάρχουν «εξαιρετικά επικίνδυνες ασθένειες» και «ουσίες» που βρέθηκαν στο αίμα των στρατιωτών, καθώς και «φάρμακα ενίσχυσης της απόδοσης», τα οποία δίνονταν σε Ουκρανούς στρατιώτες για να «εξουδετερώσουν πλήρως τα τελευταία ίχνη της ανθρώπινης συνείδησης» και να τους μετατρέψουν σε «σκληρά και θανατηφόρα τέρατα».

Επίσης, διατυπώνεται ο ισχυρισμός, ότι η Ουκρανία έχει διαπράξει εγκλήματα κατά αμάχων και αιχμαλώτων πολέμου, ενώ επίσης κατηγορούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες  για τη συμμετοχή τους στον «έλεγχο και τη δημιουργία μιας σκληρής μηχανής δολοφονίας».

Με άλλες λέξεις, οι Ουκρανοί πραγματοποιούν άθλια πειράματα στα εργαστήρια της χώρας.

Εξάλλου, τον Μάρτιο, μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής, υπήρχαν μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία ισχυρίζονταν ότι οι ΗΠΑ λειτουργούν παρανόμως εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, αν και η καινοτόμος θεωρία δεν επιβεβαιώθηκε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments