Διεθνή

Απειλές Μεντβέντεφ: Οι Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάσουν τον χειμώνα – Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη

Απειλές Μεντβέντεφ: Οι Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάσουν τον χειμώνα – Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη

Πηγή Φωτογραφίας: TASS

Η Ρωσία δεν φέρει καμία ευθύνη για το γεγονός πως «οι απλοί Ευρωπαίοι πολίτες θα παγώσουν στα σπίτια τους φέτος τον χειμώνα», δηλώνει ο πρώην πρόεδρος και απειλεί με "εξαφάνιση" από τον χάρτη την Ουκρανία

Νέες απειλές εκτοξεύει ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε μία μακροσκελή ανάρτησή του.

Καμία ευθύνη δεν φέρει η Ρωσία για το γεγονός πως «οι απλοί Ευρωπαίοι πολίτες θα παγώσουν στα σπίτια τους φέτος τον χειμώνα», δηλώνει ο Μεντβέντεφ. Ακόμα, ανέφερε πως η Ρωσία δεν ευθύνεται για τον υψηλό πληθωρισμό και τις απώλειες που καταγράφουν οι δυτικές εταιρίες, λόγω της διακοπής επενδύσεων στη ρωσική οικονομία.

«Είναι γεγονός πως οι ανόητοι Ευρωπαίοι εξαπατήθηκαν κυνικά από τους Αμερικανούς, οι οποίοι του ανάγκασαν να επωμιστούν τις πιο οδυνηρές συνέπειες από την εφαρμογή των κυρώσεων. Το γεγονός είναι ότι οι απλοί Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάσουν στα σπίτια τους αυτόν τον χειμώνα», είπε στο κανάλι του στο Telegram.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η ηγεσία της ΕΕ έχει χάσει εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα και αναγκάζει τους Ουκρανούς να θυσιάσουν τη ζωή τους για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Οι τρελοί του χωριού που αυτοαποκαλούνται ηγεσία της ΕΕ έχουν χάσει εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα και αναγκάζουν τους άτυχους Ουκρανούς να θυσιάσουν τη ζωή τους για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση», σημείωσε ο Μεντβέντεφ, επισημαίνοντας παράλληλα πως «πολυάριθμοι πολιτικοί απατεώνες» χειραγωγούν το θέμα της αποκατάστασης της κρατικής υπόστασης της Ουκρανίας εντός των πρώην συνόρων της «με βάση νέες στρατιωτικές διαταγές και την περικοπή των χρηματικών ροών που διατίθενται στο καθεστώς του Κιέβου».

Την ίδια στιγμή, τόνισε ο Μεντβέντεφ, το ΝΑΤΟ συνεχίζει «αντίθετα με τη λογική» να πλησιάζει τα σύνορα της Ρωσίας, δημιουργώντας «μια πραγματική απειλή παγκόσμιας σύγκρουσης και το θάνατο ενός σημαντικού μέρους της ανθρωπότητας».

Τέλος, ανέφερε πως η Ουκρανία μπορεί τελικά να χάσει «τα απομεινάρια της κρατικής κυριαρχίας και να εξαφανιστεί εντελώς από τον παγκόσμιο χάρτη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments