Ελλάδα

Θήβα: Τρένο παρέσυρε 45χρονο και ακρωτηριάστηκε

Θήβα: Τρένο παρέσυρε 45χρονο και ακρωτηριάστηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θήβα: Ένα ατύχημα, που δεν το χωράει ο νους, έγινε το βράδυ του Σαββάτου [23/7] στη Θήβα, όταν ένα τρένο παρέσυρε έναν 45χρονο άνδρα και με την ταχύτατα που είχε η αμαξοστοιχία, τον ακρωτηρίασε

Ένα ατύχημα, που δεν το χωράει ο νους, έγινε το βράδυ του Σαββάτου [23/7] στη Θήβα, όταν ένα τρένο παρέσυρε έναν 45χρονο άνδρα και με την ταχύτατα που είχε η αμαξοστοιχία, τον ακρωτηρίασε.

Όπως αναφέρει το lamiareport το τρένο με τον 887 που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ από το Λειανοκλάδι με προορισμό την Αθήνα, γύρω στις 10:00’ στο ύψος της Θήβας, παρέσυρε 45χρονο Ρομά, που για άγνωστους λόγους βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να ακρωτηριασθεί στο πόδι.

Άμεσα στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο ΓΝ Θήβας κι από κει στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Θηβών, ενώ η αμαξοστοιχία συνέχισε με μισή ώρα καθυστέρηση το ταξίδι της για το σταθμό της Αθήνας.

Συλλήψεις για ηχορύπανση σε καταστήματα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

Δέκα τρεις υπεύθυνοι για τη λειτουργία καταστημάτων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν για ηχορύπανση.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνολικά δεκατρία άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα, στερεοφωνικά συγκροτήματα και ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατά περίπτωση, με ενισχυτή, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments