Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Φεύγει ο Ντεπάι

Μπαρτσελόνα: Φεύγει ο Ντεπάι

Πηγή Φωτογραφίας: TEAMtalk, Gool FM

Μπαρτσελόνα: Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να κινείται για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Τσάβι δεν έχει στα πλάνα του τον Μέμφις Ντεπάι

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να κινείται για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Τσάβι δεν έχει στα πλάνα του τον Μέμφις Ντεπάι. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ντεπάι, μετά την απόκτηση των Λεβαντόφσκι και Ραφίνια, δεν είναι στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού και ο Ολλανδός επιθετικός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες, ώστε ν’ αλλάξει εργοδότη.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Νάπολι είναι αυτή που πιέζει τον ατζέντη του, καθώς θεωρεί πως ο 28χρονος άσος μπορεί να αντικαταστήσει τον Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος πέρασε τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Τορόντο FC. Τις επόμενες ημέρες ο Ολλανδός άσος θα αποφασίσει σε ποιά ομάδα και χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έκανε… πρεμιέρα στις νίκες με τη Ρεάλ έστω και σε φιλικό

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα, αλλά τη…λύση έδωσε ο Ραφίνια  που σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (27’) και έδωσε τη νίκη στους Καταλανούς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα, αλλά τη…λύση έδωσε ο Ραφίνια  που σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (27’), με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής, επιτρέποντας στους Καταλανούς να πανηγυρίσουν -φιλική- νίκη στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας.

Αντίθετα, στην μεριά της Ρεάλ ο Κάρλος Αντζελότι επέλεξε ως βασικούς τους Αντόνιο Ρούντιγκερ – Ορελίν Τσουαμενί, καθώς και τον Εντέν Αζάρ, που… παλεύει για να βρει τον χαμένο του εαυτό.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάθκεθ (71′ Οντριοθόλα), Μιλιτάο (62′ Βαγέχο), Αλάμπα (46′ Νάτσο), Ρίντιγκερ (46′ Μεντί), Βαλβέρδε (46′ Μόντριτς), Τσουαμενί (46′ Κρόος), Καμαβινγκά (46′ Καζεμίρο), Ροντρίγκο (70′ Θεμπάγιος), Αζάρ (46′ Ασένσιο), Βινίσιους (70′ Ντίαθ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (62′ Πένα), Αραούχο (62′ Ντεστ), Κρίστενσεν (46′ Ντε Γιονγκ), Γκαρσία (62′ Πικέ), Άλμπα (46′ Μπαλντέ), Γκάβι (46′ Κεσιέ), Μπουσκέτς (62′ Νίκο Γκονσάλες), Πέδρι (62′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Ραφίνια (62′ Ντεπάι), Λεβαντόβσκι (46′ Ομπαμεγιάνγκ), Φάτι (46′ Ντεμπελέ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments