Lifestyle

Jared Kushner: Η κρυφή μάχη του συζύγου της Ivanka Trump με τον καρκίνο και η αντίδραση του Τράμπ

Jared Kushner: Η κρυφή μάχη του συζύγου της Ivanka Trump με τον καρκίνο και η αντίδραση του Τράμπ

Πηγή Φωτογραφίας: Town & Country Magazine - NBC News

Jared Kushner: Ο σύμβουλος και γαμπρός του Τραμπ αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του ύστερα από 3 χρόνια.

Χωρίς να θέλει να μαθευτεί στο ευρύ κοινό, ο Jared Kushner, ο σύζυγος της Ivanka Trump, αντιμετώπισε κρυφά τον καρκίνο που του εμφανίστηκε στον θυρεοειδή. Ο γαμπρός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, διαγνώστηκε το 2019 με την ασθένεια, όμως αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα το πρόβλημα υγείας του στην αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, ένα απόσπασμα δόθηκε στους New York TImes από το In Breaking History: A White House Memoir, όπου ο Kushner εξηγεί τι συνέβη. “Το πρωί που ταξίδεψα στο Τέξας για να παραβρεθώ στο άνοιγμα ενός εργοστασίου Louis Vuitton, ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Sean Conley με τράβηξε στην ιατρική καμπίνα του Air Force One. ‘Τα αποτελέσματά σου βγήκαν. Φαίνεται πως έχεις καρκίνο. Πρέπει να προγραμματίσουμε μία εγχείριση αμέσως'”, θυμάται ο σύζυγος της Trump να του λέει ο γιατρός.

Ο ίδιος επέλεξε να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του, ζητώντας από τον γιατρό την διακριτικότητά του.

“Σε παρακαλώ μην το πεις στη σύζυγό μου ή τον πεθερό μου”, γράφει το απόσπασμα, με τον Kushner εν τέλει να το παραδέχεται στην Ivanka Trump. “Αυτό ήταν ένα προσωπικό πρόβλημα και όχι κάτι για δημόσια κατανάλωση. Δεν το είπα σε κανέναν στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου”, αναφέρει.

Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για καιρό, με τον Trump τελικά να μαθαίνει για την κατάσταση του γαμπρού του. “Μία ημέρα πριν από την εγχείριση, ο Trump με κάλεσε στο Οβάλ Γραφείο και έκανε νόημα στην ομάδα του να κλείσουν την πόρτα. ‘Είσαι αγχωμένος με την επέμβαση’, με ρώτησε”, γράφει ο Kushner, με τον ίδιο να απορεί πώς γίνεται να το ξέρει.

“Είμαι ο Πρόεδρος. Τα ξέρω όλα. Καταλαβαίνω πως θέλεις να κρατήσεις κρυφά τα πράγματα. Μ’ αρέσει και μένα να κρατάω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου, επίσης. Θα είσαι μια χαρά. Μην ανησυχείς για τίποτα στη δουλειά. Έχουμε τα πάντα καλυμμένα”, είπε χαρακτηριστικά ο Trump στον γαμπρό του.

Ο Kushner και η Ivanka Trump γνωρίστηκαν το 2007 μέσω κοινών γνωστών και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν, έχοντας αποκτήσει σήμερα τρία παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments