Lifestyle

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει τις φήμες ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει τις φήμες ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly- Global News

Έλον Μασκ: «Δεν είχα κάνει S*x εδώ και χρόνια»

Ο Έλον Μασκ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι είχε σχέση με τη Νικόλ Σάναχαν, σύζυγο του δισεκατομμυριούχου συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla βρίσκεται συχνά σε αμφιλεγόμενες καταστάσεις, από το να αποκτήσει μυστικά δίδυμα πριν καλωσορίσει το δεύτερο παιδί του με τον Grimes μέχρι να αγοράσει σχεδόν Twitter και οτιδήποτε άλλο καυτό θέμα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Μασκ βρέθηκε περικυκλωμένος από μια νέα φήμη ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ασυνήθιστα είναι γενικά τα νέα γύρω από τον δισεκατομμυριούχο, αυτή η φήμη εξαπλώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν φωτιά. Όχι μόνο αυτό, ειπώθηκε επίσης ότι η εμπλοκή του Έλον με τη Νικόλ ήταν η ίδια η αιτία του διαζυγίου της με τον Σεργκέι.

View this post on Instagram

A post shared by Quién (@quiencom)

Η φήμη επεκτάθηκε περαιτέρω και η υποτιθέμενη σχέση ήταν η αιτία πίσω από τη διάλυση της πολύχρονης φιλίας του Έλον Μασκ και του Σεργκέι Μπριν. Ωστόσο, τώρα ο ιδρυτής του SpaceX απάντησε ο ίδιος στα κουτσομπολιά. Ο Μασκ αποκάλεσε τις αναφορές “total bs” και μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία του να κάνει πάρτι με τον Brin.

«Ναι, ήταν ο Σεργκέι κι εγώ χθες το απόγευμα!» Έγραψε ο Έλον Μασκ στα σχόλια, ενώ καταπνίγει όλες τις φήμες για σχέση με τη Νικόλ Σάναχαν. Απάντησε μάλιστα σε άλλο tweet κάτω από το οποίο έγραψε: «Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν μαζί σε ένα πάρτι χθες το βράδυ! Έχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω μου. Τίποτα ρομαντικό.”

«Δεν έχω κάνει  s*x εδώ και πολλά χρόνια (αναστεναγμός),» συνέχισε ο Elon.

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments